14 Şubat 2012 Salı

Sevgililer Günü İndirimleri (Kehanet Online)

Kehanetler doğru çıkıyor AŞK Kehanet Online'da başlıyor.
Etkinliklerle dolu Anime MMORPG oyunumuz Kehanet Online, 14 Şubat'ta da bomba gibi etkinlikler ile oyuncularının karşısına çıkıyor. "İndirimler Aşka Geldi" sloganı ile yayınlanan etkinlikler Kehanet Online oyucnuları tarafından ilgi ile karşılandı.

Kehanet Online diyarında yep yeni bir haftada, yeni indirimler ve yeni etkinlikler ile sizlerle. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta sizler için karakter geliştirmeye odaklı olan bir çok eşyada indirimler yapıldı. Bu indirimler oyuncuların gelişme döneminde daha rahat bir oyun oynayabilmesi, karakterlerini daha hızlı geliştirebilmesi açısından çok yararlı oldu. Gelen yoğun istek üzerine aynı eşyalara ekstra bir hafta indirim uygulayan Kehanet ekibi sizlere Sevgililer Gününde de Joygame ayrıcalığını yaşatıyor.

TÜM İKSİRLERDE %20 İNDİRİM VE YENİ İKSİR BOYUTLARI 


Kehanet Online diyarındaki tüm özel YP ve BP iksirleri bu hafta %20 indirime giriyor. Gelen ek yama sonrasında güçlenen karakterlere özel Süper YP ve Süper BP iksiri de oyuna ve dükkana dahil edilmiş

SEVGİLİLER GÜNÜ HAFTASINA ÖZEL EŞYALAR VE İNDİRİMLER 

Sizler için sevgililer günü haftasına özel bazı eşyaları oyuna ekledik. Bu eşyalar 7 günlük olup, eşyayı giyen oyuncuya çeşitli özellikler vermektedir. Alınan bu özel eşyalar ile karakterinize; +5Güç, +5 Dayanıklılık, +5 Çeviklik, +5 Zeka ya da +5 Bilgelik gibi özellikler verebilirsiniz. Her savaşçının ihtiyacı olan bu özel eşyaları sakın kaçırmayın! Dilerseniz bu eşyalara kısaca göz atalım. 

SEVGİLİLER GÜNÜ HAFTASINA ÖZEL MELEK GAİA GÖREVİ VE ÖZEL HEDİYELERİ 


Sevgililer günü haftasında Melek Gaia, tüm kehanet diyarı oyuncularına özel bir görev verecektir. Sadece Sevgililer Günü haftasına özel olacak bu görev ile Melek Gaia'nın sizler için hazırlamış olduğu özel eşyalara ulaşabilirsiniz. Tüm Kehanet diyarına iyi eğlenceler dileriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.