8 Nisan 2012 Pazar

Sağlık Haftası [KH]

Joygame platformlarında her günü ve her anı değerlendiren Kehanet Online ekibi 08-14 Nisan Sağlık haftasında da yine yaptı yapacağını ve yeni bir kampanya ile karşımıza çıktı.

01 Ocak 2012 tarihinden bu yana bir çok etkinliği ve yeniliği kendine katan Kehanet Online, son zamanlarda olağan üstü bir çalışma ve performans gösteriyor.
Bunlardan bir tanesi de her anı etkinlik ve kampanya ile doldurmaları bununla birlikte oyuncularına her hafta farklı birşey sunarak hemen hemen her ay yenilikler getirmekte.

Belirli gün ve haftaları da unutmayan ekip sanki yemin etmişcesine dur duraksız her an etkinlik ve kampanya ile karşımıza çıkıyor.

Bu hafta Sağlık Haftası:

Sağlık Haftası, insanların sağlık kurumlarını öğrenmesi ve sağlıklı yaşama bilincine kavuşması için Birleşmiş Milletler Örgütü tarafından 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan haftadır.
Her yıl Sağlık Haftası Birleşmiş Milletler'e üye ülkelerde aynı zamanda değerlendirilir. Sağlık Haftası'nın amacı, sağlık bilgisinin ve yardımının geniş halk kitlelerine ulaşmasıdır. Hafta boyunca insan sağlığı konusunda radyolarda konuşmalar yapılır. Televizyonda sağlıkla ilgili programlar sunulur. Gazete ve dergilerde insan sağlığı ile ilgili yazılar yayınlanır.

Peki ne yapmış Kehanet Online ekibi? Buyrun Kehanet Sağlık Haftası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.