2 Nisan 2012 Pazartesi

Sınıfının Lideri Etkinliği [ZR]



ZombiRock oynayanlar bu etkinlik sizler için ve karşınızda "Sınıfının Lideri Etkinliği". Sınıflar kendi aralarında en iyiyi seçiyor!
Her hafta bir sınıftan, sınıfının en iyisi seçilecek. Sınıf savaşına katıl, kendi sınıfından onlarca oyuncu ile mücadele et ve hem gücünü herkese göster hem de muhteşem hediyenin sahibi ol!


Her Perşembe günü İtfaiyeci, Boksör, Forvet, Gitarist, Beyzbolcu sınıflarından biri için turnuva yapılacaktır. Bu turnuvalarda, açıklamada belirtilen sınıfın dışında bir sınıfla savaşmak yasaktır.
Her hafta Pazartesi günü turnuva kayıt konusu üzerinden turnuvaya kaydolarak katılabilirsiniz. Kayıtlar Çarşamba günü saat 23:59'a kadar devam edecektir. Turnuvaya maksimum 21 oyuncu katılabilir. 21 oyuncu kayıt yaptırdığında kayıtlar kapatılır.

Oyuncular rastgele olarak eşleştirilir ve teke tek olarak karşılaşırlar. Turnuva sonunda 1. oyuncu büyük ödülü kazanır. 2. ve 3. olan oyunculara ise teselli ödülü gönderilir. 1. olan oyuncu bir sonraki turnuvaya kadar, kazandığı sınıfın lideri olur.

Etkinlik detayları: 

-Turnuvaya sadece Pazartesi günü açılan konuya, katılacağını bildiren ilk 21 oyuncu alınacaktır.
-Turnuva maçlarında sadece o turnuva için belitilen sınıf ile savışılabilir.
-Oyun sırasında bağlantı sorunu yaşayan, oyundan düşen oyuncu diskalifiye olur.
-Turnuva maçları kor avı modunda oynanacaktır.

Kayıt Olmak İçin TIKLAYIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.