21 Kasım 2012 Çarşamba

İçimden Oyun Oynamak Geldi.

Son zamanlarda çocukluğuma dönüp çizgi filmler izlemeye başladım. Çizgi filmler, mahallede arkadaşlarımızla oynadığımız oyunlar derken geçmişte herşey çok daha güzelmiş onu farkettim.
Zaman ilerledikçe teknoloji hayatımızın içine girmiş hatta vazgçilmez olmuş.

Kablolar arasında kocaman bir dünya kurduk adına da İNTERNET dedik ve internet günümüzde öyle bir yer edindi ki, oyun bile oynamak için ona ihtiyacımız var.

Hazır çocukluğuma dönmüşken bir de anime bir oyun oynamak istedim. Tabii aklıma ilk gelen Kehanet Online oldu. Bu oyun henüz kitlesini tam olarak yakalamamış olsa da şirin karakterleri var ve içerisinde yer alan karakter hareketlerinden, eşyalara kadar beni güldüren birçok unsuru barındırıyor.

Görüntüsü ve içeriğiyle gayet iyi, bol görevi var. Uçan halıya filan biniyorsun, hem eğleniyorum hem de serüveni bol bir çizgi oyunun içinde yer alıyorum.

Bence kehanet online kayıt olarak anime severler oyunda gayet hoş vakit geçirebilirler. Tabii zaman ayırmak önemli, çünkü çeşitli etkinlikler oluyor.

Olur da oynamak isterseniz Kehanet online indirmeyi unutmayın, bir de oynamak BEDAVA ve tamamen TÜRKÇE. Unutmadan kulaklığınızı takıp Türkçe seslendirmeleri de dinleyin, başka bir hava katıyor.

İyi eğlenceler.