7 Aralık 2012 Cuma

Cengiz Han 2'de Neler Oluyor?


 Merhaba Arkadaşlar,

Açıldığı günden bu yana hızlıca büyüyen CengizHan 2 oyunu geçtiğimiz günlerde yine güzel bir yama getirdi ve merakla beklenen cevapları bu yama ile oyuncularına verdi.

Bilindiği gibi MMORPG tabanlı olan bu oyun tanıtım videosuyla ve açılışıyla çok büyük ses getirmişti. Tanıtım videosu 2011 Gamex Fuarında neredeyse nefes almadan izlendi. Şimdilerde ise savaşlar, loncalar derken kocaman bir oyuncu kitlesi var.


Dilerseniz lafı çok uzatmadan yeni yamayla gelen ve merak edilen ZODYAK DAMGALAMA'yı sizlere anlatayım.

Cengizhan oyununda burçlar, yıldızlar derken bazı özel taşlar ve kristaller var. Bunlardan Satürn ve Uranüs kristalleri ZODYAK Damgalama için önem taşıyor.
Satürn kristali eşyanıza bir burcun özelliğini katmanızı sağlarken, Uranüs kristali ile bunu 2 burç özelliğine çıkabilirsiniz.

Bu durumu domino ile karıştırmamanızı rica ediyorum. Çünkü Zodyak damgalamanın dominodan farkı; dominoda üçerli damgalama tuttururken (Ek olarak iki silah), Zodyak Damgalamada eşyalar birbirine bağlı şekilde hareket etmekte. Yani her Zodyak damgalama diğer eğyayı aktif hale getiriyor.

Sıralama ise şu şekildedir; 
Birinci Silah> Miğfer> Zırh> Bileklik> Bileklik> Kemer> Pelerin> Rozet> Çizme> Yüzük> Yüzük> Eldiven> Kolye> İkincil Silah

14 adetlik zinciri tamamladığınızda Direnç ve Vuruş dengesi kazanacaksınız. Tabii zincirleme bittiğinde en yüksek puana sahip olacaksınız.

Zodyak damgalama sonrasında sıradaki eşyaya hangi özelliği ekleyeceğiniz belirtilmektedir.
Zodyak damgalama 2 ayrı şekilde yapılabilir, tek zodyaklı diğeri ise çift zodyaklı damgalama.
Zodyak damgalamada bilinmesi gereken önemli hususlar:

- Zodyak damgalayacağınız eşyanında Sarı ya da Mor ve +10 büyülenmiş olması gerekmektedir.
- Zodyak damgalayacağınız eşyanın Ruhlar Damgası ile damgalanmış olması gerekmektedir.

Gizemli kristallerin anlam bulduğu bu yama ile oyunda yeni bir güç dönemi başlıyor, silahlar ve zırhlar şekil değiştirirken, yaydıkları ışık düşmanın gözünü kör edecek kadar güçlü. Savaş kahramanlıktan çıkıyor, artık dünyalar arası savaşın başlama zamanı.

Siz de bu zorlu dünyada yer almak için Cengizhan oyunu indirebilir, serüvene katılabilirisniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.