8 Ocak 2013 Salı

Gnctrkcll Klan Turnuvası

Biri Türkiye'nin GSM operatör devi Turkcell, diğeri online oyun denince akla gelen tek isim Joygame.

Peki neden bir araya gelmiş olabilirler? Telefonlar mı bir araya geldi, kim neyin turnuvası?
Tamam tamam anlatıyorum. Hiç sabırlı değilsiniz.

Türkiye'nin en iyi oyunu Wolfteam Turkcell işbirliğiyle klan turnuvalarını başlatıyor. Geçtiğimiz yıllarda da gerçekleştirilen turnuvanın havası bu sefer daha farklı. Katılımın binleri bulduğu turnuvanın sonunda büyük ödül olarak tam 20.000 TL var. 
Ayrıca turnuvaya katılmakla sürprizler bitmiyor. Eğer cep telefonu operatörünüz Turkcell ise bir de gnctrkcll üyesiyseniz, kazançları katlamaya başlıyorsunuz.

Gnctrkcll Klan Turnuvası’na başvuran her gnctrkcll’li klan lideri, 25 TL değerinde oyun içi eşyalarının da sahibi oluyor. Peki başvuru için ne yapmanız gerek? Joygame’den JP10 satın aldıktan sonra, gnctrkcll Klan Turnuvası başvuru sayfasına telefon numaranızı yazıyor ve başvuru ekranına giriş yapıyorsunuz. Ardından başta klan lideri olmak üzere, tüm klan oyuncularının istenen bilgilerini eksiksiz olarak dolduruyorsunuz. İşte bu kadar kolay.

İlk 64 klanın para ödülleri ile ödüllendirileceği gnctrkcll Klan Turnuvası kayıtları önümüzdeki günlerde de devam ediyor olacak. Bu büyük heyecana ortak olmak için tüm Wolfteam oyuncularını bekliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.