25 Aralık 2012 Salı

Kehanet Online "Kutsal Ruhun Çağrısı"



Bildiğimiz üzere geçtiğimiz aylarda Rex Adası yamasıyla oyuncularına büyük bir heyecan yaşatan Kehanet Online, 26 aralık 2012 tarihinde yeni yıla girmeden hemen önce yeni seviye ve yeni bölgeleriyle 2013'e genişleme paketiyle giriş yapıyor.


Yeni zindan ve bölgenin yanı sıra zorlu ve normal seviye olarak da farklı zindan seviyelerinin yer aldığı yamada Rex Adası içinde oyuncuları ölümle tehdit eden zindanların kapıları açılıyor.

Seviye sınırı 85'ten 90'a çıkartılıyor. Oyunda 85 seviyeyi bile çok zor görebilirsiniz ama yeni seviye ile serüvenin zor biteceğini düşünüyoruz. Yeni hedefler yeni yolculuklar demektir. Ayrıca biliyoruz ki 90 seviyede Kale Kuşatma Savaşları başlayacak. Oyun ekibi şu aralar pek bilgi sızdırmıyor ama çalışmaları yakından takip ediyoruz.

Kehanet diyarı yeni yıla özel Nail Babanın özel pazarıyla daha da kazançlı hale geliyor. Sattığı nakit eşyaları almak için nakite ihtiyaç duymayacaksınız.
Ayrıca tüm diyarda %100 TP, MP, Erdem ve Eşya Düşürme etkinliği yapılacaktır. (Etkinlik Başlangıç: 31.12.2012 12:00, Etkinlik Bitiş: 01.01.2013 12:00)

Detaylı bilgi: Kehanet Online Kutsal Ruhun Çağrısı

+Kehanet Online Joygame +JoyGame Kehanet +Marsis [Joygame]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.