31 Aralık 2011 Cumartesi

Bugün Yıl Sonu (2012'ye girerken)

Ömür geçiyor. Dünya üzerinde yaşanan hayvansı sesin (M.Ö.)  sonrasında (M.S.) geçen günler, haftalar, aylar ve yıllar. İşte günümüze kadar gelen bir zaman ve sonrasında devam edecek olan (kader, kısmet, takdiri ilahi) dünya dönüşleri.

29 Aralık 2011 Perşembe

TY Marsis Gözünden Son Destan

Merhabalar,
2002 yılından beri online oyun oynayan biri olarak Son Destan'ı ele almak istiyorum ama bunu yaparken büyük bir riske girdiğim kesin. Öyle ya Topluluk Yöneticisi olduğum bir oyunun kirli çamaşırlarını dökmek çok basit ama sonrasında nasıl toplarım bilemiyorum. Artık sizlerden yardım alırım. =)

Son Destan Joygame bünyesinde tamamen Türkçe olarak Türk oyuncusuna  sunulmuş bir oyun. Aslında oyunu eleştirmeye ya da anlatmaya başlamadan önce gelin bir gameplay'ini izleyelim.

Marsis ve Joygame Macerası

"Kimdir bu Marsis?" Sanırım çoğu kişinin bir zamanlar en çok sorduğu soru buydu.

Gizli kimliklerin ardında kalmak aslında hem eğlenceli hem de üzücü. Düşünsenize  sevenleriniz var ama isminizle değil size bürünmüş bir lakapla sizi anıyorlar.

Joygame platformlarında bir gizli kimlik taşımak ama kimliklerin gizliliğe aşina olmayışı ve sonrasında MARSİS serüveni. İnsanların düşünceleri ve geleceği şimdiden anlatan cümleler.