25 Aralık 2012 Salı

Kehanet Online "Kutsal Ruhun Çağrısı"



Bildiğimiz üzere geçtiğimiz aylarda Rex Adası yamasıyla oyuncularına büyük bir heyecan yaşatan Kehanet Online, 26 aralık 2012 tarihinde yeni yıla girmeden hemen önce yeni seviye ve yeni bölgeleriyle 2013'e genişleme paketiyle giriş yapıyor.

WOB - VIP Üyelik



Joygame'in yeni oyunu World Of Battles, Türkiye'nin MMORTS tabanlı ilk oyunlarından ve oldukça iddialı. Ulusal sunucularda hizmet ağını genişleten Joygame, Türk oyuncularını dünya platformlarında gerçek bir stratejiye itiyor.
Her devasa online oyunda belli içerikler olduğu gibi WOB'un da içeriğinde VIP üyelik sistemi mevcut. Peki bu VIP üyeliği nasıl katkılar sağlıyor?

VIP üyelik alan oyuncular bazı indirimlerden ve daha fazla oyun içi puan&altın kazanımına sahip oluyor. Bununla da yetinilmemiş ve oyun içinde birkaç özelliğiniz % oranı bazında güçlendiriliyor. Ayrıca birlik türlerinde de sınırlamanız olmuyor.

İşte bazı başlıklar;
•Çarpışmalardan %30 daha fazla deneyim puanı ve altın kazanma.
•Tüm Nakit Mağaza ürünlerinde %10 indirim.
•Birlik türlerindeki sınırlama yok.
•Savaşlarda kullanmış olduğunuz Tanrının Gazabı ve Sır Kalkan’ının verimliliği %115 oranında artar.
•Her zaferinizde Global Harita’da kullanacağınız %30 oranında bir Kontrol Puanının sahibi olursunuz.

Detaylı bilgi: Word of Battles VIP Üyelik

+Cengiz Han 2 Joygame

17 Aralık 2012 Pazartesi

Dans Parmakların Ucunda!

Türkiye'nin MMO DANS oyunu MStar'da yeni bir serüven başladı.

DJ'lerin önderliğinde bir dans ligi kuruldu. Oyuncular takımlarını oluşturup pistlerin tozunu atmak için hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli dansçılar, iyi organizasyon ve ışığın şovuyla sahneye çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde kayıtları sona eren bu ligte takımlarınızı 3 kişilik ekipler halinde kuruyorsunuz. Karşılaşmalarda takımınıza 2 adet yedek tanımlıyorsunuz.

14 Aralık 2012 Cuma

Neden Facebook Sayfası Oluşturmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımızda ise Sosyal Medya üzerinde neden var olmanız gerektiğini anlatacağız.
Teknolojinin ilerlemesiyle televizyon reklamlarından ve direk pazarlama yöntemlerinden çıkarak sosyal medyada tüketicisine ulaşan markalar, öncesinde yaptıkları tüketici yorumuna kapalı çalışmalarından daha verimli bir platforma geçmişlerdir.

2007 yılına kadar birçok markanın/firmanın web sitesi dahi yokken, bugün markaların kendilerine ait sitelerinin olmasının yanı sıra kampanyalarının dahi internet dünyasında ayrı web siteleri var.

7 Aralık 2012 Cuma

Cengiz Han 2'de Neler Oluyor?


 Merhaba Arkadaşlar,

Açıldığı günden bu yana hızlıca büyüyen CengizHan 2 oyunu geçtiğimiz günlerde yine güzel bir yama getirdi ve merakla beklenen cevapları bu yama ile oyuncularına verdi.

Bilindiği gibi MMORPG tabanlı olan bu oyun tanıtım videosuyla ve açılışıyla çok büyük ses getirmişti. Tanıtım videosu 2011 Gamex Fuarında neredeyse nefes almadan izlendi. Şimdilerde ise savaşlar, loncalar derken kocaman bir oyuncu kitlesi var.