30 Mayıs 2012 Çarşamba

Joygame'de FPS Cephesi

Merhaba Sevgili Takipçilerim,

Son zamanlarda Joygame diyarından bir rüzgar esiyor ki, bu rüzgar yüzümüzde heyecana neden oluyor. Türkiye'nin en iyi MMOFPS oyunu olan Wolfteam ve yeni bir isim olan S2 - Son Silah bu rüzgarın iki ayrı nedeni.

S2-Son Silah yarın itibariyle kapalı betasına başlıyor ve birbirinden güzel hediyelerle de oyuncularına heyecanı kat kat yaşatıyor. Tarzı ve duruşuyla çok farklı bir serüven olacak olan S2-Son Silah kendine yakışır bir açılış yapacak gibi.
 

Bununla birlikte Türkiye'nin en iyi FPS oyunu olan WolfTeam adında kurtu basınrıdırıyor ama kurtlanmadan tap taze yeniliklerini ardı ardına oyuncularına sunmaya devam ediyor.
Sürpriz kafe etkinlikleriyle WolfTeam Türkiyede ki internet kafeleri dolaşıyor.

Joygame 2012 yılına 2 farklı MMORPG ve 1 adet MMO Action oyunuyla giriş yaptı. Bunlardan ZombiRock iki ayrı ödülü yayına girdikten kısa bir süre sonra almayı başardı. WolfTeam arama motoru Google'da en çok aranan kelime olurken, Cengizhan2 büyük bir yankı uyandırdı. Kehanet Online ile anime severler Türkiye'de kendilerine özgü bir oyunun sahibi oldular ve bu kültürü buram buram içlerine çekmeye başladılar.

Joygame 2012 de MStar ile yıldızları bir araya getirirken, yeni bir FPS heyecanı katıyor. "S2 - Son Silah" Hala indirmediniz mi?
S2-Son Silah Oynamak İçin Tıklayın.
S2-Son Silah İndirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.