15 Mayıs 2012 Salı

Senin Blogun Hangisi? [CH2]

CengizHan 2 ekibinden güzel bir etkinlik oyuncuları için geliyor.

Oldukça başarılı düşünülen bu etkinlik, aslında bir oyunu oynamanın yanı sıra sosyal olmayı ve sadece fantastik dünyaların içinde kalmadan internette var olmaya yönlendiren bu etkinliği sizlere kısaca anlatacağım.

Öncelikle herkes kendine bir blog sayfası açsın. Şimdi ise yapacaklarınızı kısaca anlatıyorum. Oyun içinden bir anınızı ya da oyuna dair bir bilgiyi güzelce kafanızda detaylandırın.

Sonrasında ise bunu uzun bir yazıya dökün. Çok uzun olması şart değil ama eğer paylaşmaksa amaç gerçekten okunmaya değer bilgiler vermeyi unutmayın.

Sonrasında ise aşağıda size tanımlanan özel kelime gruplarından sadece 2 (iki) tanesini seçin ve yazınızın içinde biryerlerde onlara yer verin.

Hemen ardından " http://www.joygame.com/cengizhan2 " internet uzantısına yönlendirin (Linkleyin).

Anahtar Kelimeler:

cengizhan kaydol
cengizhan 2 download
cengizhan 2 indirme
Mmorpg
Ücretsiz mmorpg
cengizhan kayıt ol
cengiz han 2 oyna
cengizhan 2 oyna
mmorpg oyna
cengizhan indir

Tabii ki bunu yaptıktan sonra herşey bitmiş sayılmıyor. Size yakışır şekilde sayfanızın temasını düzenlemeniz ve eğer bu sosyal aktivitenin bilincine varmışsanız özel uygulamalarla blogunuzu güzelleştirmelisiniz.
Bu size bu etkinlik içinde lazım olan birşey çünkü CengizHan 2 ekibi aşağıdaki unsurlara bakarak sizleri değerlendirecek.



  • -Tasarım: Sayfanın görünüşü ve düzeni 
  • -İçerik: Verilen konunun ne kadar iyi açıklandığı ve yazımı(görseller de burada artı puan kazandıracaktır) 
  • -Etiketleme ve linklendirme: Doğru etiketlemeler ve linklendirmeler yapılmış mı? 



Etkinlikle ilgili önemli bir bilgi daha;

Verilen blog konusunun en geç 31 Mayıs’ta yayınlanmış ve aşağıdaki bilgilerle CengizHan 2 ekibine gönderilmiş olması gerekmektedir.


  • -Joygame kullanıcı adı 
  • -Karakter ismi 
  • -Blog linki 


Yukarıdaki bilgilerinizi kesinlikle yazmayı unutmadan ch2etkinlik@joygame.com adresine “Cengiz Han 2 Damgalama Sistemi” konu başlığıyla e-posta göndermeniz gerekmektedir.

Herkese bol cümleler dilerim. Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

1 yorum:

Teşekkür Ederiz.