8 Mayıs 2012 Salı

Rayadin'in Gazabı [KH]

Kehanet Online'da yeni yama rüzgarı esiyor.
Rayadin'in Gazabı Kehanet diyarına uğruyor.

Bilindiği üzere Kehanet ekibi her ay bir yenilik getirmeye alışık. Çalışmaları hala devam eden bu ekibin Türkiye'de online oyun sektöründe oldukça verimli olduğunu söylemek mümkün.


Kehanet Online 09.05.2012 yamasının içeriğine değindikten sonra gelecek olan yeniliklerden de bahsedelim. 09.05.2012 tarihinde yeni seviye ve yeni bir zindan ile güçlü bir başdüşman Kehanet diyarında yerini alıyor.
Alev Mağarası, evet yeni bir isim çünkü yeni bir zindan bu yamada sizlerin Kehanet serüvenine ortak oluyor. Bu zindanda gerçekten zorlanacaksınız. Öyle ki yapılan incelemelerde zindanda tek başınıza zaferi kucaklamanızın imkansız olduğu kanısına vardık.

Yeni zindanın içinde yer alan zorlu rakipler dışında bir de başdüşman sizleri bekliyor. RAYADİN, işte tam burada biraz daha durup düşünmek gerekiyor. Rayadin, alevlerden doğmuş olan bir başdüşman. Oyunda sizi bekleyen ufak bir de videosu var.

Yeni seviye 70 oluyor ama bununla sınırlı değil. Kehanet ekibi Haziran ayının başlarında yeni bir seviyeyi daha sizlere sunmak için hazırlanıyor. Tahmini getirilmesi beklenen seviye 80, tabii bunun dışında oyuncuyu aslında 90 seviyede başka bir telaş saracak.

Çünkü 90 seviyeye özel 2 adet farklı iki kale savaşı gelecek. Kehanet ekibi 90 seviyeye kadar birçok yeniliğin alt yapısını hazırlarken oyun dinamiğini bozmadan birçok yeniliği de oyuncularına sunmayı ihmal etmiyor. Bu yenilikleri yaz boyunca zaten göreceğiz. Kehanet ekibi şuan 100 seviyeye kadar tüm genişleme paketlerinin hazır olduğunu ve 100 seviye üzeri yeniliklerin hazırlanması için kollarını sıvadıklarını da belirtti.

Türkiye'de bir ilki yapmak isteyen ekip, Türk oyuncularına özel bir sürprize hazırlanıyor. Bu sürprizi zamanı geldiğinde yine Kehanet ekibinden duyacağızdır.

09.05.2012 tarihi itibariyle Rayadin'in gazabından korumanız dileğiyle.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.