25 Mayıs 2012 Cuma

Kehanet Diyarından Haberler [KH]

Merhaba Kehanet Oyuncuları,

Geçtiğimiz 2011 yılının son demlerinde kapalı betasını tamamlayan Kehanet Online, 2012'ye açık beta süreciyle bomba gibi düştü. Anime-Manga sevenlerin ilgi odağı olan Kahanet Online  Türkiye'de seyrini olabildiğince oyuncularının isteklerini göz önünde bulundurarak yönlendiriyor.

Bu bağlamda birçok genişleme paketiyle oyuncularının Kehanet diyarlarındaki heyecanını katlamayı başaran oyun ekibi bu yaza da birbirinden güzel yeniliklerle girdiler. Peki ya yaz boyunca Kehanet diyarında neler olacak?
Kehanet Online, Mayıs ayı içerisinde yeni seviye ve zindanıyla birlikte oyuncularına farklı bir hava kattı. Öncesinde getirdikleri arena savaşları ve bölge savaşlarıyla da beğeni toplayan ekip. Oyuncularından gelen istekler doğrultusunda büyük savaş alanlarını da çoktan hazırlamayı başardı.

Haziran ayı içerisinde 80 seviyenin yeni bir genişleme paketiyle geleceğini duyuran Kehanet ekibi, bu yeni eklentiyle birlikte yeni zindan veya bölgelerin gelebileceğini de vurgulamışa benziyor.

Yaz boyunca birçok yeniliğin ekleneceği oyunda savaş alanları artacak ve bununla kalmayıp ekip yeni iki adet kale savaşını da oyunlarına entegre etmek için hazırlanıyor.
Kale savaşları için 90 seviyenin şart koşulması ise akıllarda "peki ya 90 seviye yaması ne zaman gelecek?" sorusunu şimdiden uyandırmaya başladı.

Kehanet ekibi tahmini Ağustos sonu Eylül başında 90 seviyenin kapılarını açacak ve hazırlanan büyük bir yeniliği de oyuncularına sunacak.
90 seviye ile iki adet kale savaşı gelecek ki, bu savaşların bölge savaşlarından farklı olacağı düşünülüyor.

Şuan için Kehanet ekibi çalışmalarının ana temellerini bitirmiş 100 seviyeye kadar olan tüm yeniliklerini çoktan hazırlamış durumdalar. Bildiğimiz kadarıyla ekip her geçen gün oyuncularından gelen isteklere göre bu hazırlıklarını değiştiriyor ve oyuncularının daha çok eğlenebileceği bir platformu inşa edebilmek için çalışıyor.

"Rayadin'in Gazabı" isimli genişleme paketiyle aslında oyuncuları zor günlerin beklediğini de gösteren ekip. Artık Kehanet diyarının daha tehlikeli ve savaşa, kötülüğe, kaosa açık bir oyun diyarı olacağını da çıtlatmışa benziyor. Buna nereden mi varıyoruz? Okumaya devam edin.


Rayadin'in Gazabı yamasıyla oyunda zorlu yaratıklar baş göstermeye başladı, Haziran ayında 80 seviye yaması geliyor ve Yaz bitiminde 90 seviye yamasının gelmesi kaçınılmaz bir hal alıyor. Bununla kalmayıp hali hazırda 7 bölge savaşı yaması dururken, 2 adet büyük kale savaşı daha oyunda oyuncuların huzuruna çıkartılabilmek için hazır.

VE BOMBA GELİYOR!
Kehanet diyarında bugüne dek yapılmamış birşey yapılıyor. Büyük bir savaş haritası tasarlanıyor, hem de tamamen TÜRK tarihinden esinlenilerek, bugün TÜRKİYE topraklarında olan kalelerin yer aldığı, bir zafer öyküsünün anlatıldığı büyük bir savaş haritası Kehanet diyarında oyunculara sunulmak için inşa edilmeye başlandı bile.

Tahmini bir zaman vermek gerekirse, eğer ki yapımcı firma Joygame Kehanet ekibiyle aynı fikirde buluşup ilerlerse Son Bahar - Kış mevsimlerinden birinde bu harita sizlerle olacak.

Ekip bu haritayı 7/24 savaşa açık olacak şekilde tasarlamak istediklerini, savaştıkça ödüllerin yağdığı bir sistemi oyuna entegre etmek istediklerini ama %100 daha eğlenceli bir platformun inşası için her fikri göz önüne aldıklarını da her defasında dile getirmekten kaçınmıyor.

 Kehanet diyarından haberdar olmak çok kolay Kehanet Kayıt Olup, buradan Kehanet indirebilirsiniz.

1 yorum:

  1. tskler bence guzel ve mantıklı bır yorum emeklerınıze saglık marsis ...

    YanıtlaSil

Teşekkür Ederiz.