29 Mayıs 2012 Salı

KAPALI BETA TARİHİ AÇIKLANDI [S2-SON SİLAH]

Merhaba MMOFPS severler,

Türkiye'nin gündeminde bir isim var. Tabii ki arkasında ki güç yine tanıdık olacak ama öncesinde gündemi öğrenelim. Evet, herkes biliyor ki Türkiye'nin en iyi FPS oyunu olarak "Wolfteam" birçok kez tescillendi. Sonralarında Türkiye'de başka isimler altında da birçok oyun çıkarıldı ama Wolfteam yapısı ve kurtlarıyla gönülleri çoktan feth etmişti.


Son 1 aydır Google aramalarına kadar birçok sanal platformda bir isim en yukarıda çıkıyor. "S2-Son Silah"
Nedir neyin nesidir diye düşünmeye başlamadan önce ben size hemen söyleyim. "Yeni jenerasyon FPS oyunu" bu ismin taşıdığı anlam.

"Peki S2-Son Silah'ın ayrıcalığı nedir?" sorusuna geçmeden önce arkasındaki gücü de söyleyelim. Tabii ki Türkiye'nin lider oyun firması "JOYGAME".

S2-Son Silah
Ayrıcalığı: Gerçeğe yakın hassasiyet. Kurgu. Bölgeler. Grafik. Oynanabilirlik. Teçhizat. Dinamik yapısı. Oyun modları. Hırs. Daralan zaman. Tek şart ZAFER.

Grafiklerini kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyoruz. Eğer ki bilgisayarınızın özellikleri orta düzey ve üzeriyse kesinlikle bir kere bile olsa en üst grafik seviyesinde bu oyunu oynayın.

Gerçekçiliği sizi şaşırtmasın, her attığınız kurşun artık düşmanı vurmayacak. Eğer iyi bir avcıysan silahını da iyi kullanman gerekecek. Taktiksiz savaş hep hüsran getirecek. Saklanmak bir strateji ama uzun süre saklanmak sonunda ölümü sana uzatacak.


Kurgusu çok basit, "Her şehrin kuralları vardır" ve "Kuralları biz koyarız" sloganlarıyla yola çıkan bu oyun, aslında içindeki sokak çatışmalarında sizleri de bilgisayar başına kitleyecek bir öyküye sahip. Bu da okuyarak değil, oynayarak öğreneceğimiz birşey.

Oyun aşırı hareketli ki her defasında aynı stratejiyle koruma bölgenizden çıkamıyorsunuz. Etrafınızda sürekli silah sesleri var ve her an ölebilirsiniz. Düşmanınız kurnaz biriyse işiniz gerçekten zor.
Geri sayan birşey var bu aslında zaman değil, hayatta kalma süreniz. Silahınızı iyi kullanmazsanız her saniye canlanmak için geri sayarsınız. Eğer ki iyi bir avcıysanız bırakın zaman sizin yerinize düşmanlarınıza geri saysın.

S2-Son Silah Kapalı Beta Tarihi: 31.05.2012 - 12.06.2012

S2 Oynamak için tıklayın.

1 yorum:

Teşekkür Ederiz.