5 Mayıs 2012 Cumartesi

maNga Etkinlikleri Başlıyor [ZR]

Bildiğiniz üzere maNga ve Zombirock oyunu artık bir bütünler. Tabii bu durum karşısında oyuncuların da heyecanı dolu dizgin tatmaları gerekiyor. Zombirock ekibi bu konuda kollarını sıvadı ve oyunlarına yeni yamalarıyla birlikte maNga'ya özel bir harita ve birçok yenilik getirdiler.

Eh yenilikler, aksiyon ve heyecan bu denli artınca tabii etkinliksiz bir gün olur mu? "OLMAZ"

Zombirock ekibi kolları sıvadı ve birbirinden güzel iki etkinlik ile oyuncularına eğlenceli dakikalar geçirtmeyi hedeflerken, bir yandan da oyuncularının kazançlarını arttırıyorlar.


Türkiye'nin 1 Numaraları Buluşuyor!


Türkiye'nin en iyi Online Aksiyon Oyunu ZombiRock ile Türkiye'nin en iyi müzik grubu maNga güçlerini birleştirdi.
maNga artık ZombiRock'ta! Müzikleri, enerjileri, haritaları, sürpriz etkinlikleri...Peki, ya karakterleri? Onlar da geliyor!

Yeni Harita: maNga Konser Alanı! 

Zombi avcıları yepyeni bir harita ile buluşuyor. maNga için özel olarak yapılan konser sahnesine ZombiRock oyuncuları çıkıyor! Muhteşem maNga haritasında maNga'nın ZombiRock için hazırladığı yeni şarkısı eşliğinde zombileri avlayıp, şarkı söyleyeceksiniz!

Görevimiz Tehlike!

Bundan sonra günlük olarak size verilen görevleri tamamladığınızda, çeşitli hediyeler kazanacaksınız tamamladığınız görevlerin karşılığı olarak.
Örneğin; size gün içerisinde "20 beyzbolcu öldürün" veya "10 ölüm oyunu kazanın" gibi görevler verilecek tamamladığınız taktirde çeşitkli eşyalar kazanacaksınız.

Geri Dönüşüm Başlıyor!

Oyuna yeni gelen Geri Dönüşüm(eşya satma) sistemi ile artık işinize yaramayan gereksiz eşyaları cüzi bir miktar karşılığında satabileceksiniz. Ayrıca dilediğiniz eşyaları bu bölümden silebileceksiniz.

Otomatik Denge Sistemi 

Yine oyuna dengeyi sağlamak için ZombiRock'ta oyun odalarına yeni bir seçenek eklendi. Oyun odaları kurarken size "Otomatik Denge" açık olsun mu, olmasın mı diye bir seçenek sunulacak. Otomatik Denge olan odalarda iki takım oyuncularını sistem kendisi dengeleyecek ve kora kor, dişe diş mücadeleler yaşanacak!


İŞTE MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK

ZombiRock ilklere imza atmaya devam ediyor! 04.05.2012 (Cuma) itibariyle Türkiye’nin en iyileri buluştu. Şimdi sıra kutlamada! ZombiRock’ta, ilkleri unutulmaz kılmak için 8 Mayıs günü ZombiRock oyuncularıyla birlikte harika ödüllerle yeni yamamızı kutluyor olacağız. 

ZombiRock oynayan herkes bizlerden 5000 Altın ve 5000 Nakit kazanacaktır. Bu fırsatı kaçırmamak için tek yapmanız gereken tek şey ZombiRock ile eğlenmek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.