4 Mayıs 2012 Cuma

maNga ZombiRocK'ta [ZR]

-maNga-

Son günlerde internette yeni bir şarkı ve gözde bir grup var. Açıkçası şarkıyı dinlediğinizde sözlerini yadırgayacaksınız ama işin aslını öğrendiğinizde bu şarkının aslında ne denli doğru şeyler anlattığını fark edeceksiniz.

Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından MANGA, Joygame bünyesinde bulunan ZombiRocK isimli oyun için kolları sıvadı ve müthiş bir şarkı besteledi. Joygame'in bu ve benzeri ilkleri meşhur. MANGA ile gerçekleşen bu ilk ve güzel projede baya ses getireceğe benziyor.

ZombiRocK ekibi oyunlarının dinamik ve hareketli yapısına uygun olabilecek en iyi seçimi yapmış. Biliyoruz ki MANGA, Türkiye'de oldukça sevilen ve hareketli bir grup. Şarkıları gençlerin dilinde ki, büyük bir hayran kitlesinin olması da ayrı bir nüans.

ZombiRocK ekibi maNga ile yaptıkları bu işbirliğinde oyunlarına MANGA'ya özel bir harita ve birçok sound yeniliğinin yanı sıra, karakterlerin ve birçok özelliğin ekleneceğini belirtti.

Yakın zamanda ZombiRocK Türkiye sorumlusu ile yapacağımız röportajı da yine MARSİSJOYGAME.BLOGSPOT.COM adresinde okuyabileceksiniz.

Dilerseniz maNga grubunun ZombiRocK için bestelediği şarkının klibini izleyelim ve sonrasında ZombiRocK oyun görevlisi RANO'nun ZombiRocK maNga ilişkisine dair düşüncelerini okumaya devam edelim.



Ve sizler için RANO'dan maNga ve Zombirock yorumu:

"Öncelikle teşekkürler Marsis,

Bildiğiniz gibi ZombiRock her zaman daha iyiye ulaşmaya ve ilkleri başarmaya gayret gösteren bir ekibe sahip. Türk oyunculara hak ettikleri hizmeti ve eğlenceyi sunmak bizlerin başlıca hedefi.

Ekibimiz, oyuncularımız ve takipçilerimizin ilgileri ve beğenileri hakkında uzun süredir araştırma yapmaktaydı ve Türkiye'nin en iyi MMO Action oyunu olmamızın gerektirdiği şekilde Türkiye'nin en iyi rock grubuyla bir çalışma yapmaya karar verdik. Kendileri bu konuya çok olumlu yaklaştı ve harika fikirler ürettik.

ZombiRock hızlı, aksiyon ve rekabet dolu bir oyun, maNga bu enerjiye sahip bir grup ve harika bir beste yaparak oyunumuza dahil oldular. Biz de maNga ve oyuncularımıza yakışır şekilde bir yama ile oyunumuzu güncelledik. Tabi ki bu yalnızca bir başlangıç.

Tüm Türkiye'de sevilen bir grubun tabi ki ZombiRock'ta yeri çok önemlidir. Yeni yamamızla birlikte "maNga Konseri" adında bir haritamız var, harika bir maNga şarkısı oyunda bizlerle birlikte ve yeni bir görev sistemi dahil edildi oyunumuza. Ancak bahsettiğim gibi bu yalnızca bir başlangıç.

ZombiRock gündemi sarsmaya devam edecektir. Son olarak maNga ekibine ve tüm oyuncularımıza sonsuz teşekkürler."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.