20 Ocak 2012 Cuma

Joygame'de yarı yıl tatili!

Merhaba Oyun Sever Dostlarım,

Oyun dünyasının esas mudavimleri gençlerdir. Öğrenci kesiminin büyük bir kitle olduğu bu eğlence dünyasının bugün en yoğun tempoya "Merhaba" diyerek başladığını Joygame etkinlikleriyle belli ediyor.

Sürpriz İki Etkinlik'de Sizlerle!



Bildiğimiz üzere bugün öğrenciler karnelerini aldılar ve 15 günlük bir tatile girdiler. Tabii kışın etkisi büyük, dışarısı soğuk ne yapabiliriz? Tabii ki oyun oynayarak karnelerimizi kutlayabiliriz.

Peki Joygame yarı yıl tatili için neler hazırlamış?
Wolfteam, Son Destan, ZombiRock, Kehanet Online ve Rakion Türkiye isimli oyunlarında etkinliklere start veriyor.


Wolfteam Etkinlikleri:




Sömestr kampanyası dahilinde 14 gün boyunca oyunculara %30 İNDİRİM, %50'YE VARAN KP BONUSU, 1 ve 7 Günlük Eşya Satın Alma Fırsatları sunuluyor.

İndirimler Ve Bonuslar

- %30'a Varan Nakit İndirimi.
- %50'ye Varan KP Bonusu.
- 1 ve 7 Günlük Eşya Satın Alma Fırsatları
- Muhteşem Kampanyalar Serisi geri döndü! Muhteşem Kampanyalar Serisi 7 için TIKLAYIN..


Son Destan Etkinlikleri:


Son Destan'da başdüşmanlar Asmara'yı yıkıyor, Arenalarda güçlü savaşçılar kendilerini ispatlıyor, Sorulara doğru cevaplar aranıyor, savaşçılar daha hızlı gelişmek için tanrılar tarafından kutsanıyor, yolunu kaybedenler derken. Facebook'da 13.000 kişiye ulaşıldığında oyuncular daha da çok kazanıyor. Ayrıca Kale ve Maden savaşları da hafife alınmayacak kadar görkemli.
Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

ZombiRocK Etkinlikleri:


Karneniz ne alemde? Karne almış olan her oyuncusuna birbirinden güzel hediyeler veren ZombiRocK oyun yönetimi, bu tatilde de oyun severleri mutlu edeceğe benziyor. Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

Kehanet Online Etkinlikleri:


- HAFTALIK BAŞ DÜŞMAN ETKİNLİKLERİ
ERDEM VE TECRÜBE PUANI ETKİNLİKLERİ
AHAW KİN VE ARENA TURNUVALARI
ÖZEL SATIŞ ETKİNLİKLERİ


Etkinlikler hakkında detaylı bilgi almak için TIKLAYIN.

Rakion Türkiye Etkinlikleri:


Rakion Türkiye etkinlik kapılarını araladı. Karnesini yollayan, oyunda kalan, sorulara doğru cevap verenler, arenalarda herkes tek etkinlikleri ve başkan etkinlikleriyle dolu dizgin bir tatil sizleri bekliyor. Detaylı bilgi için TIKLAYIN.


ZombiRock ve WolfTeam İnternet Kafe Etkinliği


Toplam 6 ilde 100'den fazla etkinlikle ZombiRocK ekibi oyuncularıyla buluşuyor. Muhteşem bir atmosferde 100'lerce oyuncuyla yapılacak olan turnuvalara katılmayı unutmayın.
ZombiRocK Türkiye Turu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin TIKLAYIN. 

ZombiRocK ile aynı günlerde ve aynı kafelerde yapılacak olan WOLFTEAM turnuvaları da Türkiye'nin en iyi FPS oyunun oyuncularını heyecanlandırıyor. Tüm oyuncularını etkinlik kafelerine çağıran WolfTeam ve ZombiRocK oyunları için geri sayım başladı.
WolfTeam Türkiye Turu Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin TIKLAYIN.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.