24 Ocak 2012 Salı

Yarı Yıl Tatili ve Kehanet Online


Merhaba Kehanet diyarının sakinleri;
Kehanet Oyununda tüm etkinlikler sizler için planlandı, programlandı. Artık tek eksik sizsiniz. Dilersiniz sizleri daha fazla heyecanlandırmadan Şubat tatilinde sizlere keyif dolu vakit geçirtecek yeni etkinliklerimizden bahsedelim.




ETKİNLİK 1: HAFTALIK BAŞ DÜŞMAN ETKİNLİKLERİ

Mirod topraklarının yeni sakinlerinden memnun olmayan tanrılar, Kehanet diyarı üzerine belirlenen günlerde yeni saldırılarda bulunmanın planlarını yapıyorlar. Vata Köyü bölgesini gözlerine kestiren ve bu bölgeyi oyunculara acı çektirmek için kullanacak olan tanrılara; emellerine ulaşmamaları için tüm gücümüz ile saldırmalı ve Vata Köyünü korumalıyız. Tüm Kehanet diyarı savaşçıları hafta içerisinde belirlenecek saldırı günlerinde Vata Köyü bölgesine davetlidir.


• Etkinlik Detayları

- Vata Köyü saldırıları her hafta içi Salı ve Çarşamba günleri ASTRO sunucusunda yapılacaktır.
- Gün içerisinde Saldırı zamanları oyunculara Duyuru olarak bildirilecektir.
- Canavarlardan düşen tüm eşyalar oyuncuların ganimetidir.
- Vata Köyü savaşında savaşçıların grup halde saldırması, saldırıları püskürtmekte büyük önem taşıyacaktır.
- Etkinlik sırasında oyuncular birbiri ile savaşamayacaktır.
- Saldırılar gün içerisinde saatlerce sürebilir.

ETKİNLİK 2: ERDEM VE TECRÜBE PUANI ETKİNLİKLERİ

Yeni yamanın Kehanet diyarı sakinleri ile buluşması sonrasında savaşçılarımızı bu güzel tatil döneminde bonus puansız bırakmıyoruz. Kehanet diyarındaki mücadelelerinizde 22-23 Ocak, 28-29 Ocak ve 4-5 Şubat tarihlerinde hafta sonlarına özel daha yüksek TP  ve Erdem puanı almanız adına, tam tamına %15 Bonus Erdem ve Tecrübe Puanı etkinliklerimiz Şubat tatili ile sizlerle!

Kehanet diyarının savaşçıları bonus puanlarınız ile savaşlarda yer almanız karakterinizi çok daha çabuk güçlendirmenizi sağlayacak.  Unutmayın ki Kehanet diyarındaki maceralar gerek yapılan Turnuvalarla gerekse yeni yamalarla, durmaksızın devam edecek. Telafisi olmayacak bu etkinlikleri sakın kaçırmayın!


ETKİNLİK 3: AHAW KİN VE ARENA TURNUVALARI

Ahaw Kin arenası etkinlikleri yeni yama sonrasında da tüm hızıyla devam ediyor.

Ahaw Kin arenasında iki farklı mücadele.

IRKLAR ARASI AHAW KİN TURNUVASI:
Her hafta belirlenmiş olan ırka ait oyuncuların katılabildiği, ırklar arası en iyi oyuncuları belirleyecek muhteşem Ahaw Kin turnuvası. Kıran kırana mücadeleler ile başlamış durumda. Şubat tatili boyunca sizlere mükemmel dakikalar yaşatacak Ahaw Kin etkinliklerinde en güçlü olan kazanıyor. Ünvan mücadelesi için birbiri ile kıyasıya kapışan kullanıcılarımız arasında sona kalan oyuncularımız kendi ırkına ait "En İyi Oyuncu" ünvanını alıyor ve tüm ay boyunca Kehanet diyarında o oyuncunun ismi dillerden dillere dolaşıyor.
Etkinlik detayları için lütfen tıklayın.

LONCALAR ARASI AHAW KİN TURNUVASI:
Ahaw Kin arenasının en güçlü Loncaları belirleniyor. Her hafta yapılacak turnuvalarda Ahaw Kin arenasına adını verecek en güçlü Lonca ortaya çıkıyor.  Şubat ayında Ahaw Kin arenası yeni krallarını seçiyor!
Etkinlik detayları için lütfen tıklayın.

HAFTASONU ARENA TURNUVALARI:
Her haftasonu, takımı ile kayıt yaptıran oyuncular arasında özel Savaş Alanı etkinlikleri yapılacaktır. Yapılan bu etkinliklerde katılan takımlardan alınacak ücretler birleştirilir ve katılan takım bu etkinliğin kazananı olarak tüm ganimeti toplar.  Arkadaşlarınız ile takımınızı kurun ve ganimetin sahibi olun!

Etkinlik detayları için lütfen tıklayın.


ÖZEL SATIŞ ETKİNLİKLERİ:

- 2 hafta boyunca 8 ayrı üründe %20 ve bir sürpriz üründe ise %30 indirim sizleri bekliyor!
- Her hafta güncellenen; Kaplot ve Hizlot eşyaları Şubat tatili için mükemmel ürünler ile donatıldı. Ayrıntılı Kaplot ürünleri:
Ayrıntılı Hizlot ürünleri:
- Ayrıca LOTO sistemlerine bir yenisi daha eklendi: GÜÇLOT
- İçerisinde barındırdığı yeni eşyalar ve özel kanatlar ile birlikte GÜÇLOT loto sistemi en güçlü savaşçılar için Kehanet dünyasındaki yerini aldı.
- Kanatlar, Elit Binekler, İksirler, Güç Şurupları tüm bu efsanevi eşyalar LOTO sistemi ile sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.