13 Ocak 2012 Cuma

Kehanet Online OtoHaber Dergisinde

Kehanet Online ve OtoHaber Dergisi!

Bilindiği üzere OtoHaber dergisi bu yıl 20. yaşını kutluyor. 20. yıla özel olsa gerek bir otomobil dergisinin ilgi alanlarından farklı birşey yaparak online bir oyuna içerisinde yer veriyor.

Joygame'in karşımıza ne zaman ve nerede çıkacağını artık tahmin edemiyoruz.




OtoHaber'in attığı bu adım okuyucuları için çok farklı bir uygulama olacağa benziyor. Bildiğimiz üzere otomobil bir tutkudur ve insanların otomobil aşkları hayatlarında büyük bir yer kaplıyor. Derginin 20. yaşına özel yapmış olduğu bu uygulama akıllarda "Otomobil ve Oyun Tutkusu Birleşirse Ne Olur?" sorusunu getiriyor.

Kehanet online gün geçtikçe ses getirmeye başlıyor. Oyuncusuyla yakın zamanda yep yeni içeriğiyle buluşacak olan bu oyunun, otomobil tutkunları tarafından ne kadar ilgi göreceğini bilemiyoruz ama kesinlikle farklılığı ile kesinlikle alkışı hakediyor.

Kehanet Online'da serüvene otomobil tutkunları da kısmen katılım gösterecektir ve oyunda bulunan binek isimli ulaşım araçları sanırım bu tutkunların en çok ilgisini çekecek şeyler.
OtoHaber ve Kehanet Online ekibinin birlikte yürüttükleri bu çalışmada oyuna ait birçok ipucu ve açıklama bulabilirsiniz.

Ayrıca; Kehanet Online hediye kuponu ve Joygame Oyunlarının bulunduğu DVD hediyenizi de bu dergiyle birlikte alabilirsiniz.

O halde emniyet kemerlerinizi bağlayıp, kehanet serüveninde hız yapmaya başlayabilirsiniz. Unutmadan karşınıza her an Luluanta çıkabilir. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.