28 Ocak 2012 Cumartesi

ZombiRocK Karne Etkinliği

ZombiRocK'tan öğrencilere özel etkinlik!Geçtiğimiz haftalarda okulların kapanmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz karnelerini aldılar. Kimisi bazı belgelerle bu karneleri süsledi kimisi ise daha çok çalışmak için okulun yeniden açılmasını bekliyor.

ZombiRocK oyuncuları bu yarı yıl tatilinde okullu ve okulda başarılı olmanın ayrıcalığını yaşıyor.
Oyun içerisinde birbirinden güzel hediyelerin de yer aldığı bu etkinlikte bakalım kimler neler kazanıyor.

Bütün bir dönem çalışmamak için türlü bahaneleri olup karnesini takdir ve teşekkür belgeleriyle süsleyemeyen oyuncu öğrenciler oyun içi tam 1.000 Altın kazanıyor.

Yan gelip yatmayıp biraz derslere de bakalım, okul ihmale gelmez oyun oynamak da güzel ama karne günü önemli diyerek Teşekkür Belgesi almış olan oyun öğrenciler ise tam 3.000 Altın kazanıyor.

Oyun oynarım ama derslerim hep önceliktedir. Derslerim iyi olduğu içinde oyun oynamamda bir sakınca yok diyerek tüm dönem derslerini de oyununu da sıkı tutmuş ve çok çalışıp Takdir Belgesi alan oyuncu öğrenciler de 5.000 Altın kazanıyor.

Yapmanız gereken karnenizi, varsa eğer aldığınız takdir/teşekkür belgeleriyle birlikte zombirock@joygame.com adresine kullanıcı adını ve oyuncu bilgilerinizi de ekleyerek mail olarak göndermeniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

İyi eğlenceler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.