2 Ocak 2012 Pazartesi

Son Destan Yama (02.01.2012)

"Ne gündü ama?"

Ancak böyle başlanırdı bu yazıya. Sabah 09:00'da başlayan yama koşuşturması saat 18:30'a kadar sürdü. Son Destan için gelmesi gereken 2 yama, yaz ayında Joygame tarafından yapımcı firmaya entegre onayı verilmediği için ertelenmişti. O ay senin bu ay benim derken işte ancak 3. versiyon haliyle geldi yama ve Son Destan 2.9 versiyonuyla aslında büyük bir genişleme paketi yoluna girmiş oldu.

Neler vardı bu yamada diye başlamadan önce yamanın içeriğinden kısaca bahsedip sizleri özgürlüğünüze uğurlamak istiyorum.


Yamayla OÖ (Oyuncu Öldürme) modu biraz daha değiştirildi. Son Destan yönetimi yeni gelen oyuncularını koruma altına aldı. Yılbaşı etkinliği devam ederken Noel Baba etkinliği ile oyuncular yeniden bir heyecanın içine girdiler.


Oyun içerisinde kahraman bol, eee bu kahramanların zırha ve silaha ihtiyacı olsa gerek. Oyuna yeni eklenen bir özellikle her kahraman silahı için kendi kombinasyonlar oluşturuyor. Bunlarda yetmedi yeni binekler de oyuna entegre edilmiş. Tabii seviyenizi yükseltmeniz için yeni yaratıklar da ortaya çıkmamış değil.

Neyse daha fazla sizi alıkoymak istemiyorum. Yama notlarını okumak için BURAYA, beni Facebook'tan takip etmek için BURAYA tıklayınız.

Hoşçakalın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.