3 Ocak 2012 Salı

Kehanet Online Hiç Oynadınız mı?

Ahh ah şu sevimli karakterlerin birer  kahraman olduğunu söylesek inanmazsınız değil mi?

Joygame'in yeni penceresi Türkiye'nin yeni oyunu Kehanet Online Anime RP oyunu olarak Türk oyuncularına kapılarını açalı baya bir zaman olmuş. Aslında oyuna ilk baktığınızda "Bu ne ya?" diyeceksiniz. Ta ki kullanıcı adınızı alıp, oyuna girmek için tuşlamaya başladıktan sonra Kehanet dünyasına girene dek.

Hadi kendi kehanetimizi yayalım.




Kehanet dünyasına ayak bastığınızda size oyunu öğreten birbirinden farklı görevler karşınıza çıkıyor. Size önerim her görevi tek tek yapmanız. Kehanet oyununa düz mantık bakan arkadaşlarımız bu önerime kesinlikle uysunlar çünkü Kehanet Online tecrübe kazan, seviye al, git  savaş mantığından uzaktır. Bu oyunda birbiriyle bağlı çalışan sistemler ve karakterinize yardımcı olacak sistemler var.

Kehanet online oyuncusu ilk 30 seviyeye kadar sadece görevleri yaparak çok rahat bir şekilde gelebiliyor. 30. seviyeden sonra oyunun mantığını %40 çözmüş oluyor ki geri kalan %60'lık kısmı ancak oyunu oynayarak anlayabilirler. Oyun dışardan bakıldığında çocuk oyunu gibi dursa da aslında yetişkinlerin bile seçimlerde hata yapabildiği, sistemleri doğru analiz edemeyen oyuncuların yeniden karakter oluşturup oyunda yer aldığı bir içeriğe sahiptir. Bu nedenle kesinlikle Kehanet Online forumlarını ziyaret ederek biraz bilgi edinmenizde fayda var.

Kehanet Online için yönetim ekibi YouTube kanallarında birçok rehber video hazırlamışlar, eminim ki bu videoları izleyerek birçok sorunuza cevap bulacaksınızdır. Benden de bir Kehanet Online videosu size hediye olsun. İki görevlinin OKO görüntüsü, iyi seyirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.