24 Ocak 2012 Salı

Yarı Yıl Tatili ve Son Destan



Joygame'in iddialı oyunlarından biri olan Son Destan'da sizler için birbirinden hareketli etkinliğe kapılarını açtı. Gerek Sosyal ağları üzerinden o an oyunda olamayan oyuncularına, gerekse oyun içerisinde bulunan oyuncularına muhteşem hediyeler dağıtıyor.




Soru – Cevap Etkinliği (Facebook, Twitter ve Oyun içi)

Beklenen etkinliklerden bir tanesi. Hem genel – Kültür sorularıyla bilgilerimizi tazeliyoruz ve yeni bilgiler öğreniyoruz hem de oyun bilgimizi kanıtlıyoruz.
Facebook ve oyun içinden ayrı ayrı düzenlenecek olan etkinliğimizde Facebook, Twitter sayfalarımızı ve oyun içi duyurularımızı takip etmeyi unutmayın.

Baş Düşman Etkinliği

Sürpriz saatlerde ASMARA'ya gelecek olan başdüşmanları öldürerek oyunda önemli bir eşya olan Vrocyan Özüne sahip olabilirsiniz. Başdüşmanlar ansızın karşınıza çıkabilir. Karanlık gücün çetin savaşçıları sizi ölüme davet ediyor, düşman güçlü peki zafer kimin olacak? Facebook üzerinden yapılacak olan duyuruları takip etmeyi unutmayınız.

Hafta Sonun Özel Tecrübe Artışı Etkinliği

Yarı yıl tatili boyunca hafta sonları başlayacak olan %15 daha fazla tecrübe kazanabilirsiniz. Facebook sayfasının 13.000 kişi olmasıyla birlikte toplam %35 daha fazla Tecrübenin sahibi olabilirsiniz. Daha fazla etkinlik için bir eliniz Facebook'ta bir eliniz oyunda olsun.

Arena Etkinliği

Oyun görevlilerine karşı savaşmak heyecan mı veriyor? Peki zaferin sahibi olduğunuzda birbirinden özel hediyelerin de sahibi olabileceğinizi biliyor muydunuz? Twitter üzerinden yapılacak olan duyuruları takip etmeyi unutmayınız.
Oyun görevlileri Arena'da ASMARA'nın en güçlü savaşçılarına meydan okuyor. Gücünü ispatlama zamanı


Saklambaç Etkinliği

Yolunu, izini kaybeden kaybedene, yardım sever oyuncularımızın sürpriz hediyeler kazandığı bu etkinliğimizde Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Facebook üzerinden yapılacak olan duyurularda sürpriz hediyeler serüvenine başlayabilirsiniz.


Facebook 13.000 etkinliği

Son Destan Facebook sayfalarının 13.000 beğeniye ulaştığı an itibariyle takip eden hafta sonu %20 Tecrübe ve %20 Karot artışı etkinlği yapılacaktır. Herkesin parmakları Beğen tuşunda olsun. Paylaşın ve beğendirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.