21 Mart 2012 Çarşamba

Kehanet Kanatlandı, Uçmak Kolaylaştı

Merhabalar,

Bugün size Türkiye'nin en iyi Anime MMO oyunundan bir eşyayı tanıtıcam. Kehanet oynayanlar bu eşyalara yeni yeni aşina oluyorlar ve en güzeli de bu kanatları çok sevmişe benziyorlar.

Oyun içerisinde son yama gelene kadar İlham, Taç ve Gök olmak üzere 3 farklı kanat mevcuttu. Oyunculardan gelen yoğun ilgi üzerine bu eşyalar oyuna tamamen entegre edildi ve kanat sistemi aktif oldu.


"Kanat Sistemi mi O da Ne?" dediğinizi duyar gibiyim, önce yeni kanatlarımız ne işe yarıyor ve isimleri neler bir görelim sonra bu sistemi de tanıtalım.

Kanlı Kanat, büyüsel ve fiziksel kritik vuruş oranınızı %8 artırır.
Tanrı Kanadı, fiziksel ve büyüsel savunmanızı %8 artırır.
Fırtına Kanadı, fiziksel ve büyüsel saldırınızı %8 artırır.

Evet yeni kanatlarımız hakkında küçükte olsa biraz bilgi edindiğimizi düşünüyorum.
Şimdi "Kanat Sistemi" isimli oyun içi büyüleme sistemini öğrenelim.


Kehanet Kanat Sistemi



Kanat sistemi, elimizdeki kanatların birleşimi ile yeni bir kanat oluşturduğumuz sistemdir. Bu sistemle oluşturduğumuz kanatların adı Kara Kanat'tır. Gelen sistemle birlikte oluşturabileceğiniz kara kanat sayısı 6'dır. Öncelikle Kara Kanat'ı nasıl oluşturacağınızı anlatacağım.


Kara Kanat oluşturmak için çantanızda İlhan Kanadı, Taç Kanadı, Gök Kanadı, Kanlı Kanat, Tanrı Kanadı ve Fırtına Kanadı bulunmak zorundadır.

6 kanatla birlikte Joygame Kızına giderek "[İşlev] Kara Kanat Madalyası Takası" yapacağımızı söylüyoruz. Daha sonra takas ekranına 6 adet kanadı aşağıdaki şekilde ekliyoruz. Bu kanatlar üstte belirttiğim gibi birbirinden farklı 6 kanat olmak zorundadır ve ayrıca süreli kanat olmamalıdır.

Kanatları ekledikten sonra Proje bölümünden istediğimiz Kara Kanat'ı seçiyoruz. Birbirinden farklı 6 adet Kara Kanat mevcut. Bu Kara Kanatların özellikleri ise aşağıdaki gibidir.

  • Kara Kanat Madalyası Yeniden Doğuş
  • Kara Kanat Madalyası Kadim
  • Kara Kanat Madalyası Ustalık
  • Kara Kanat Madalyası Darbe
  • Kara Kanat Madalyası Çelik
  • Kara Kanat Madalyası Yok Edici

6 Kanadı yerleşirip "Proje" bölümünden istediğiniz Kara Kanat türünü seçtikten sonra "Takas Onaylandı" seçeneğiyle istediğiniz Kara Kanat'ı oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.