20 Mart 2012 Salı

Sega: Binary Domain


Henüz oynamafırsatı bulamamış olmamıza rağmen beklediğimiz bir oyun ki SEGA bir bilim-kurgu shooter oyunuyla karışımızda.

Oyun hikayesinde 2080 yılında şehrin fakirler ve zenginlerin ikiye bölündüğü bir şehri ve bir yandan da insanlar ve robotlar arasında geçen savaşı barındırmaktadır.

Sega geçtiğimiz günlerde önce Binary Domain'in PC'ye çıkacağını duyurdu sonra da çıkış tarihini patlattı.

Fütüristik robotların ilginç mücadelesini konu alan Binary Domain için PC çıkış tarihi.


6 Nisan olarak açıklandı. Xbox 360 için Kinect'in ses kontrol özelliğini aktif olarak kullanacağımız oyunun PC versiyonu için nasıl bir ses algılayıcısı kullancağımız henüz netleşmiş değil. Binary Domain için an itibariyle Steam'den 39.99$'a ön sipariş verilebiliyor.


Binary Domain için PC duruyusu yapılmıştı bunun hemen ardından oyunun PC sürümü ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Bu detaylar içerisinde ise PC’ye geliş tarihide açıklamalar arasında yerini aldı.Çok kıss bir süre önce Steam üzerinden ön siparişi açılan Binary Domain’in PC sürümü ile ilgili çıkış tarihi Steam sayfasına yansıdı.Binary Domain oyunun PC için 6 Nisan 2012 tarihinde çıkması bekleniyor.

Binary Domain, PC platfromunda Steam’in Steamworks desteğinide kullanacak.Ön sipariş ile oyunu alan kişiler için ise özel bir multiplayer paketide içerisinde yer alacak ve özel bir harita,iki farklı silah birde farklı kostüm ön sipariş yapanların olacak.

Binary Domain'i ekran görüntüleri ve videosuyla görmeye ne dersiniz?












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.