22 Mart 2012 Perşembe

Kütüphaneler Haftası [Kehanet Online]

Kehanet Online oyuncularına müjdeli bir haber daha geldi. Kehanet Online Türkiye ekibi şu aralar büyük bir çalışmanın içindeler. Hedeflerinde yılın her haftasında 1 büyük etkinlik&kampanya gerçekleştirmek. Ekip ateşini nasıl söndürecek bilemiyoruz ama bu denli yorulmak bilmeyen insanlar bu elektriği nereden buluyor bilmiyoruz.

Kehanet diyarında kutlu, mutlu olacak yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. Siz Kehanet severler için elimizden geldiğince Türkiye'nin tüm güzel günlerini hatırlayacağız ve duyuracağız. Önümüzdeki hafta itibarı ile Kütüphaneler Haftasını kutlamaya başlıyoruz.

Bu hafta yapmış olduğumuz Orman Haftasının ardından Kütüphaneler Haftasını da aynı coşku ile kutlamanın mutluluğu içerisinde olacağız.
Tüm Kehanet severler için bu haftanın keyifli geçmesini dileriz. 
Tabii ki bu kadarla da kalmayıp sizlere Kehanet diyarında bu haftaya özel ufak bir sürpriz de planladık. Kehanet diyarındaki tüm Hizmetkar Yetenek Kitaplarına özel indirimler uyguladık.
Hepinize Kehanet dolu bir hafta dilerim. Dilerseniz Kütüphaneler Haftası ile ilgili aşağıdaki geniş yazıyı hep beraber inceleyelim ve bu haftanın önemini bir kere daha anlayalım.

Kitabın yararlarının anlaşılması ve sayılarının çoğalması sonucu kitaplıklar oluştu. Kitaplıkların gelişmesi ile kütüphaneler meydana geldi. Herkesin yararlanması okuması, başvurması için kurulan, içinde kitaplar bulunan binaya kütüphane denir.
Millî Eğitim Bakanlığı, Mart ayının son pazartesi günü başlayan hafta­nın Kütüphane Haftası olarak değerlendirilmesini kararlaştırmıştır. Hafta süresince kütüphanenin önemi anlatılır. Kütüphaneciliğin sorunları kamu oyuna duyurulur. Halk, kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirilir. Okullarımızda kütüphanenin yararlarından söz edilir. Kütüphanelerde uyulması gerekli kurallar öğretilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.