28 Mart 2012 Çarşamba

Canlı Arena Giriş [Kehanet Online]

Merhaba Kehanet Online Oyuncuları,

Bildiğimiz üzere bugün (28.03.2012) Kehanet sunucularına yeni bir paket eklendi ve bu paketin içerisinde birbirinden farklı savaş modelleri var. Aralarında en farklı olanı CANLI ARENA isimli bölge olsa gerek.
Gelin bu Arenaya nasıl girebiliriz önce bunu öğrenelim sonrasında ise Arenadan farklı ekran görüntüleri ile nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi edinelim.




Öncelikle Kehanet diyarındaki Canlı Arenaya nasıl giriş yapacağınızı anlatan videoyu izlemenizi öneririz.



Yukarıdaki video da Canlı Arenaya giriş işlemlerini sırasıyla izlediniz. Şimdi Canlı Arena ve hakkındaki bazı bilgileri sizlere sunalım.

Canlı arenaya giriş için partiniz olması gerekmemektedir fakat içeride yüksek seviye birçok canavar bulunmaktadır bu nedenle tek başınıza giriş yapmanız işleri zorlaştırabilir. Parti olarak girebilmek için öncelikle her parti üyesinin bir giriş bileti olması gerekmektedir.
İlk olarak parti lideri canlı arena başvurusu yapmalıdır. Sonrasında parti üyelerde başvuru yaparak canlı arena alanına giriş yapar. Giriş sırasında 30 saniye canlı arena başlangıç süresi bulunmaktadır. Bu süre içerisinde tüm parti üyelerinin alana giriş yapması gerekmektedir. Giriş yapamayan parti üyeleri partisi ile birlikte Canlı Arenada yerini alamaz.

Alana giriş için en az otuz (30) seviye olunması gerekiyor otuz seviye üzeri her oyuncu canlı arenaya girebilir.
Tavsiye edilen giriş seviyeleri : 30 / 49 olarak belirlenmiştir. Fakat size önerimiz 45 ve üzeri seviyelerde kesinlikle partiler halinde Arenaya giriş yapmanızdır.

Alanda ölen herhangi bir oyuncu tekrar partisinin yanına dönemez ve onlarla birlikte canlı arena etkinliğine devam edemez bu nedenle hiçbir parti oyuncusunun ölmemesi gerekmektedir.

Giriş işlemi başarı ile tamamlandıktan sonra canavarlar seviye seviye guruplar halinde oyuncuların bulunduğu orta alana gelmektedir. Normalde çok düşük seviye olarak tanıdığımız bu düşmanlar canlı arenada beklemediğimiz kadar güçlü olacaklardır. En kısa zamanda bütün yaratıkları öldürmeniz gerekmektedir. Her kademe de yeni yaratıklar daha güçlü gelecek ve en son canavar büyük bir baş düşman olarak karşınıza çıkacak.
Saniyelere karşı savaştığınızı burada vurgulamak isteriz.


En kısa süre olabildiğince en çok sayıda canavarı öldürüp sürpriz eşyaların içinde bulunduğu hazine sandıklarını kazanabilirsiniz.

SİZİ BEKLEYEN DİĞER HEDİYELER
Mücevher Paketleri
Arena-Aşırı Ödül Hazine Kutuları ve
Canlı Arena Puanları

Canlı Arena Puanları
Canlı Arenada kazanmış olduğunuz puanlarla neler kazanacağız diyen oyuncular duymaktayım.
Bu puanlar oyunumuzda bulunan duyuru panosunda haftalık olarak sıfırlanacak bir şekilde birikmektedir.
Her hafta Pazartesi günleri toplanan puanlar sıfırlanacak ve sıralamaya giren oyuncular ise sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Tüm oyuncular duyuru panosuna giderek sıralamayı görebilir ve bu zorlu yarışta neler yapması gerektiğini planlayarak kendisini gösterebilir.

Savaş alanında bulunan canavarları yok edemez ve 30 dk sürecek olan bu çarpışmayı bitiremez iseniz savaş sona erecek ve otomatik olarak alandan dışarı atılacaksınız. Bu süreçte size saldıran canavarlar sizi öldürebilir ve tecrübe kaybı yaşamanızı sağlayabilir. Süre bitmeden canavarları öldüremediğiniz taktirde alanda bulunan çıkış kapısını kullanarak bu zararı engelleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.