19 Mart 2012 Pazartesi

ZombiRock'ta Altın Alış-Verişler

Türkiye'nin en iyi aksiyon oyunu olan ZombiRock yeni yamasıyla birçok yeniliği de oyuncularına sunuyor.

Fakat öyle bir yeniliği var ki oyuncular buna bayılacak. Oyunu oynadıkça elde edeceğiniz o kadar çok şey var ki ve hepsi artık sizin için daha kolay sahip olunur hale getirildi.



Oyuncularının isteğiyle şekillenen ZombiRock  eşya dükkanındaki nakit eşyaları hem altın ile hem de nakit ile alınır hale getirdi. Artık isteyen nakitle, isteyen de altın ile dilediği eşyaya sahip olabilecek. Sadece bu kadar mı? Tabi ki hayır! Yamanın diğer tüm notları için yazımıza devam ediyoruz.


Artık ZombiRock'ta dükkan bölümünde satılan nakitli eşyaları hem "Altın" ile hem de "Nakit" ile satın alabilirsiniz. Oyunculardan gelen bildirimler doğrultusunda nakit ile satılan eşyaların artık altın ile de satılmasına karar verildi. Her zaman oyuncu görüşlerine değer veren ve bu doğrultuda yıl haritası çizen Joygame, ZombiRock'ta da oyuncuların görüşleri doğrultusunda oyunu geliştirmeye devam ediyor.

ZombiRock yeni haritasına kavuştu. ZombiRock dünyasında bir harita daha istilaya uğradı. Artık zombi avcıları yeni haritada zombi pataklayacak!
"Çatı katı" isimli yeni haritada eğlencenin seviyesi yükseliyor. Yeni haritada çatılardan ucup, basketbol sahasında potalara smaç basarak zombi avlayacağız!

Oyunda bir süredir var olan HOST Sorunu çözüldü. Artık oyun odası kurup veya hazır basmayıp, bilgisayar başından ayrılan ve odayı açık bırakıp, oyunun başlayamamasını sağlayan oyuncular tarihe karışıyor! Bundan sonra 1 dakika boyunca oyun içerisinde herhangi bir aksiyon yapmayan oyuncular odadan otomatik olarak atılacak ve liderlik, odadaki başka bir oyuncunun sahipliğine girecek.


Karakterinizin ismi oyuna kayıt olurken fazla düşünmeden koydunuz ve pişman mısınız? Üzülmeyin yeni isim değişikliği eşyası ile 2-10 karakter arasında olmak koşuluyla karakterinizin ismini değiştirebilirsiniz.
İstediğiniz Kanalda İstediğiniz Modu Oynayabilirsiniz
Yeni yamadan sonra istediğiniz kanalda istediğiniz oyun modunu oynamakta özgür olacaksınız.


Eşya büyülemeler arttı. Eskiden silahlara en fazla +7'e kadar artı basılıyordu. Yeni yamadan sonra bu oran +10'a çıkıyor. Böylece rakibinize verdiğiniz hasar daha yüzdesi de artmaktadır.
Yine aynı şekilde füzyonlarda da sınır yükseliyor. Eskiden +1'ye kadar olan artı basma sınır +3'e yükseliyor.
Önemli Not: silahları ve füzyonları normal değerlerinden daha fazla artı basmak için şans kutusu almanız gerekmektedir.


Oyunda kazancınızı ikiye katlayan bir eşya geliyor. Bu yeni eşyayı aldığınız zaman 24 saat boyunca kazandığınız altınları iki ile çarpın. 24 saat boyunca tüm oyun modlarında 2 katı altın kazanacaksınız. Altın makinesi isimli bu eşyayı kesinlikle üzerinizde bulundurmalısınız.


Yine oyunculardan aldıkları önerilerden birini değerlendiren ZombiRock ekibi oyuncularına yine kulak verdi ve "banko kupon" dedi! Bu kuponun tutmaması gibi bir ihtimal yok. Oyuncuların bir süredir talep ettiği nakit ile altın satın alma işlemi bu yama ile oyuna ekleniyor. 1.000, 2000, 3000, 4000, ve 5000'lik altın kuponlarını nakit ile satın alabilirsiniz.

Dengeler ve yükseltmelerde değişiklikler yapan ekip, oyunu daha eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor. Bu değişiklikler oyuncular tarafından nasıl karşılanacak bilmiyoruz ama beğenilmeyecek gibi değiller. Başlıca değişiklikler şöyle;
Artık silahları ve füzyonları yükseltirken düşme şansı azalıp, yükseltme şansı artıyor. Oran olarak bundan sonra artı basma şansınız daha da yüksek.
Oyunu daha dengeli hale getirmek için hasar oranları değişiyor. Sınıflar arası dengeler yeniden düzenlendi. Artık dengeyi siz bozacaksınız. Sizin silah seçimleriniz ve oynayış tarzınız dengeleri değiştirecek. Şu andan itibaren profesyonel oyuncular kendini belli edecek!

ZombiRock Kayıt Ol.

ZombiRocK İndir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.