15 Mart 2012 Perşembe

Kehanet Online (MMORPG Anime)

Bugün sizlere MMORPG tabanlı bir oyundan daha bahsetmek istiyorum. Hemen hemen birçok kez ele almış olduğum bu oyunu, bugün biraz daha irdeleyelim istedim.

Kehanet Online ve Türk oyuncusu ne şekilde bağdaşıyor neler yapılıyor ve Kehanet Online neler bekliyor?

Öncelikle biraz Kehanet'i tanıyalım.

Kehanet Online 2011'in Son Bahar aylarında Türkiye ile tanıştı ve 2012 yılının başında yeni genişleme yamalarıyla oyuncularına daha fazla içerik sunmayı başardı. Tanıtım videolarında ılımlı ve şirin bir görünüm sergileyen oyunda aslında savaş ve mücadele oldukça fazla. Bu konuda oyunun tanıtım videosunu izleyip yanılan birçok oyun sevenin olduğu kesin.

Anime grafiklere sahip olan bu oyunda çocuksu rüzgar esiyor yargısını ancak oyunun içine girdiğinizde yıkabiliyorsunuz. Bu konuda oyunculara birkaç gün Kehanet oynayarak ön yargılarından kurtulmaları gerektiğini vurgulamak isterim.


→ İsim: Kehanet Online

→ Tür: MMORPG

→ Yapımcı: Wayi

→ Yayıncı: Joygame

→ Grafik: İyi

→ Kurulum: Var

→ Sistem Gereksinimi:
İşlemci: Pentium 4 2.0 Ghz
Sanal Bellek: 1 GB
Ekran Kartı: nVidia GeForce Fx5600
Sabit Disk: 2 GB
İşletim Sistemi: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista ve Windows 7







Oyunda 5 ayrı sınıf bulunmakta bunlar;
→ İnsan
→ Naiti
→ Delfis
→ Luluanta
→ Vata

İnsan Sınıfı:
Alışagelmiş bir ırk olan insan sınıfı bu oyunda bazı özel yeteneklerini de içinde barındırırken, Paladin olarak bilinen sınıfı da içinde barındırıyor. Birkaç özel büyü gücünün de ekli olduğu bu sınıf şövalye havasında bir tanktır.

Naiti Sınıfı:
İnsan görünümü sizi yanıltmasın, biraz yaklaştığınızda insan görüntüsü olmadığını daha iyi anlarsınız. Bu sınıf alışagelen kara büyücü sınıfı ile bire bir aynı olmakla beraber birazda sinsidir. Ama sinsiliğinize güvenmeyin çünkü birazdan asıl suikastçı  sınıfını (Delfis) okuyacaksınız.

Delfis Sınıfı:
Eğer heyecanı biraz daha riskli yaşamayı seviyorsanız Delfis sınıfı tam size göre. Oynadığınız diğer oyunlarda  görünmezlik yetenekleriyle öne çıkan bu sınıf, Kehanet Online dünyasında da Delfis olarak sizi selamlıyor. Yeteneklerini ise KehanetOnline.com adresinden inceleyebilirisniz.

Luluanta Sınıfı:
Bir oyunda Kara Büyücü olur da, Ak büyücü olmaz mı?
Luluantalar mesleklerine göre birer hırçın büyücü olabilirken bir diğer meslekleri olan şifacı özelliklerini de bu oyunda fazlasıyla taşıyorlar. Büyücü sınıfının Kehanette ki ismi Luluanta desek "üstüne bastın ayağını kaldır" diye bir ses duyabiliriz.

Vata Sınıfı:
Cengaver mi cengaver, yavaş ama dayanıklı olan bu sınıfı yenmek için biraz uğraşabilirsiniz. Ne mutlu ki ağır hareket etmeleri onlar için dejavantaj. Tabii bu eksikliği lehinize çevirmek için iyi bir oyuncu olmanız gerekiyor. İnsan sınıfından diğer farkı Warrior diye bilinen tank sınıfının özelliklerini biraz daha ağır taşıması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.