27 Mart 2012 Salı

Kehanet Online Yama Notları


Kehanet Online platformlarına 28.03.2012 tarihinde gelecek olan yama notlarını biraz incelemeye ne dersiniz? Birbirinden farklı yeniliklerin yer aldığı paketi incelediğiniz de Kehanet Online platformlarına gelecek olan nice yeniliği de tahmin etmek kolaylaşıyor.

Paketin 28.03.2012 saat 10:00 ile 13:00 arasında sunuculara entegre edileceği düşünülüyor.



CANLI ARENA


Bu etkinlikte, alana girdiğinizde 10 saniye geri sayım başlıyor ve bu andan sonra, canavarlar arenanın her tarafından üzerenize doğru saldırmaya başlıyor.
Canavarları öldürdükçe dalga dalga daha zorlu canavarlar gelmeye başlıyor.



10. 20. ve 30. dalgalarda Baş Düşmanlar çıkıyor.
Öldürdüğünüz canavarlar içinden bir çok ganimet çıkarken bunların yanında, Baş Düşmanlardan da yukarda görüldüğü gibi bir hazine kutusu çıkıyor.


Canlı Arena etkinliğine katılmanız için bizim tavsiye ettiğimiz seviye 30 - 49. Sizin karakteriniz bu seviyenin üstünde ise eğer siz de katılabiliyorsunuz ancak sizin kazandığınız tecrübe ve meslek puanı diğer seviyelere göre daha az oluyor.

Canlı Arena 30 dakika sürüyor ve bu dakikanın sonunda son Baş Düşmanı da öldürdüyseniz kazanıyorsunuz.

Bu etkinliğe katılabilmek için “Canlı Arenaya Giriş Bileti” gerekmektedir. Arenaya 5 kişilik partinizle katılabilirsiniz. Ancak Canlı Arena’ya katılmak isteyen her karakterin çantasında “Canlı Arenaya Giriş Bileti” bulunması gereklidir. Canlı Arenaya Giriş Bileti’nin oyundaki bir çok canavardan çıkma ihtimali vardır.

ETKİNLİĞE KATILIM İÇİN GEREKENLER

-Gereken Eşya: Canlı Arenaya Giriş Bileti
-Önerilen Seviye: 30 - 49 arası. Bu seviyelerden yukarıdaki karakterler de düşük Meslek ve Tecrübe puanı almak şartıyla katılabilir.
-Etkinlik tarihi: Etkinliğe her gün 24 saat katılabilirsiniz.


KALE SAVAŞLARI


Diğer etkinliğimiz de Kale Savaşları. Kale savaşlarında Loncalar, Kehanet dünyasında bulunan Naiti Şehri, Abadon Rıhtımı ve Kader Kanyonu’nun Güneyi gibi bölgeleri ele geçirmeye çalışacaklar. Bu etkinliğe kayıtlar her cumartesi 20.00 - 20.25 arasında olacak ve savaş da 20.30’da başlayacaktır. Bu bölgelere sahip olan Loncalar’ın isimleri Kehanet haritasında aşağıdaki gibi gözükecektir. Bunun yanında bu şehirlere gelen oyuncular harita geçişleri sırasında da bu şehrin savaşını kim kazandıysa o Lonca’nın ismini görecekler.


Bu etkinliğe Loncalar en az 5 en fazla 20 üye ile katılabiliyor ve herhangi bir eşitleme durumu söz konusu olmuyor. Yani anlayacağınız bir Lonca 5 savaşçısıyla katılırken karşısındaki Lonca 20 üyeyle savaşa girerek bir üstünlük sağlayabilir.

ETKİNLİĞE KATILIM İÇİN GEREKENLER 

-Kayıt Saati: Her Cumartesi 20.00 - 20.25
-Savaş Saati: 20.30
-Katılımcı Sayısı: En az beş (5), en fazla yirmi (20) olması gerekmektedir.
-Gerekli seviye: Savaşa katılacak olan oyuncular 35 üstü seviye olması gerekmektedir.
-Katılım ücreti: 250 bin altın, Lonca Kasası'ndan otomatik olarak çekilir.
-Katılımcı Lonca Sayısı: Savaş alanına 16 Lonca katılabilir.

Kehanet Online İndir.
Kehanet Online Kayıt Ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.