31 Ocak 2012 Salı

Kehanet Online (Vata Irkı)




Kehanet Online'da sınıfıları tanımaya devam ediyoruz.

Sıradaki sınıfımız VATA ırkı diye bilinen Kehanetin sevimli barbar kahramanları.

Kimler mi bunlar? Hedi hep beraber bakalım.

30 Ocak 2012 Pazartesi

Kehanet Online [Kristal Kalıntılar Turnuva]

Mirod'un ikiz çocuklarından biri olan bu eğlenceli arenada kahramanlar ele geçirdikleri kristalleri korurken, güçlü rakipleriyle kıyasıya bir mücadelenin içine giriyorlar. Mirod halkı bu kıyasıya mücadelenin sonunda kahramanları alkışlayacak. Peki gücü kim doğru kullanacak? Kristaller kime sadık kalacak?
Hepsi ve daha fazlası bu turnuvanın içinde.






29 Ocak 2012 Pazar

28 Ocak 2012 Cumartesi

ZombiRocK Karne Etkinliği

ZombiRocK'tan öğrencilere özel etkinlik!Geçtiğimiz haftalarda okulların kapanmasıyla birlikte öğrenci kardeşlerimiz karnelerini aldılar. Kimisi bazı belgelerle bu karneleri süsledi kimisi ise daha çok çalışmak için okulun yeniden açılmasını bekliyor.

27 Ocak 2012 Cuma

Son Destan Kampanya (27.01.2012)


Son Destan'da Koruma Kampanyası

Oyun içerisinde zırhlarınızı ve silahlarınızı yükseltin ve ölümsüz olun.
Dayanıklı zırhlarınız ve güçlü silahınızın olmasını istiyorsanız bu korumalar kaçmaz.
Son Destan Kampanyalarla coşuyor.

Kehanet Online Arena Etkinlikleri

Merhaba Kehanet Severler,

Oyun içerisinde gerçekleştirilen Arena etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.


Bu hafta yapılacak olan etkinlikler.

26 Ocak 2012 Perşembe

GameQuiz / Joygame'den Ödüllü Yarışma!



GameQuiz hediyeleri sahiplerini buldu. Birbirinden muhteşem hediyelerin yer aldığı bu eğlenceli yarışmanın sonuçlarına birazdan bakacağız ama önce nedir bu GameQuiz hep birlikte görelim.


Bildiğimiz üzere Joygame geçtiğimiz aylarda Samsung ile ortak çalışarak oyuncularına farklı bir etkinlik düzenlenmişti. Bu etkinlikte oynadığınız oyun soru-cevap şeklindedir. Oyun, teknoloji, dünya ve birçok alanda hazırlanan sorulara doğru cevap vererek en yüksek puana ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Kehanet Online (İnsan Irkı)



Kehanet Online'da bildiğimiz üzere 5 ırk var. Peki bu beş ırkı tanıyor muyuz?

Tanımıyorsak tanımaya başlamaya ne dersiniz?

İlk ırkımız olan "İNSAN" ırkını tanımaya başlayalım.

25 Ocak 2012 Çarşamba

Son Destan Kampanya (26.01.2012)

Merhabalar,


Son Destan'dan farklı bir kampanya başlıyor. Son Destan platformunda ilk kez yapılacak bu kampanya adından baya söz ettireceğe benziyor.

Kehanet Online Hizmetkar Evrimi



Merhabalar,


Sizlere bugün Kehanet Online oyunundaki bulunan hizmetkar sisteminin evrim sürecini anlatacağım.
Hizmetkarlar oyun içerisinde birer koruyucu melek gibi olmanın dışında, sizler için canı pahasına savaşan dostlarınızdır. Peki nasıl güçlenirler?

DrakenSang Online [Joygame]

Vee işte MMORPG sevenlerin dikkatini çekecek bir oyun daha.

Joygame her geçen gün farklı bir heyecanı kendine katıyor. DrakenSang'ı biraz tanımaya ne dersiniz?


24 Ocak 2012 Salı

Yarı Yıl Tatili ve Son Destan



Joygame'in iddialı oyunlarından biri olan Son Destan'da sizler için birbirinden hareketli etkinliğe kapılarını açtı. Gerek Sosyal ağları üzerinden o an oyunda olamayan oyuncularına, gerekse oyun içerisinde bulunan oyuncularına muhteşem hediyeler dağıtıyor.

Yarı Yıl Tatili ve Kehanet Online


Merhaba Kehanet diyarının sakinleri;
Kehanet Oyununda tüm etkinlikler sizler için planlandı, programlandı. Artık tek eksik sizsiniz. Dilersiniz sizleri daha fazla heyecanlandırmadan Şubat tatilinde sizlere keyif dolu vakit geçirtecek yeni etkinliklerimizden bahsedelim.

23 Ocak 2012 Pazartesi

Yarı Yıl Tatili ve Wolfteam

Türkiye'nin en iyi FPS oyunu Wolfteam'de yarı yıl tatiline özel kampanyalar ve indirimler aldını başını gidiyor.


Kampanyalar ve indirimlerle mi sınırlı? Tabii ki -"Hayır"
Etkinliğin Böylesi, Wolfteam Sizlerle Buluşuyooooor!

22 Ocak 2012 Pazar

İyi Bir Topluluk Yöneticisi Nasıl Olmalı?

Nasıl olmalı?

Günümüzde yeni bir isim öne çıkıyor, adı Topluluk Yöneticisi. Daha önce başka bir yazımızda küçükte olsa değindiğimiz bu insanlar birer iletişimciydiler peki dünya bu insanları nasıl kabul ediyor?

Hiç merak ettiniz mi?

20 Ocak 2012 Cuma

Joygame'de yarı yıl tatili!

Merhaba Oyun Sever Dostlarım,

Oyun dünyasının esas mudavimleri gençlerdir. Öğrenci kesiminin büyük bir kitle olduğu bu eğlence dünyasının bugün en yoğun tempoya "Merhaba" diyerek başladığını Joygame etkinlikleriyle belli ediyor.

Sürpriz İki Etkinlik'de Sizlerle!

19 Ocak 2012 Perşembe

Kehanet Online Tam Sürümde!


Kehanet Online Sihirli Anahtarlar: Vataların Yükselişi



Merhaba Kehanet severler;

Büyük Kehanet ek paketinin sizlerle buluşmasına sayılı günler kalmış durumda. Ekim ayında açılışını yapmış olduğumuz Kehanet Online diyarının yenilikleri etrafımızı büyük bir hızla sarmaya başlıyor. Bu yenilikleri sizlerle paylaşmanın gururunu yaşamaktayız. Bu süreç içerisinde bizlerle olan tüm oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

17 Ocak 2012 Salı

Kehanet Online: Hizmetkarlar



Merhaba Kehanet Severler,

18 Ocak 2012 tarihi itibariyle yeni bir yamaya "Merhaba" diyecek olan Kehanet Online birbirinden güzel özellikleri ve yenilikleri beraberinde getiriyor. Başlıca yeniliklerden bir önceki yazımızda dile getirmiştik.

Peki bu yamada gelen hizmetkar sistemi nasılmış hep beraber bakalım.

16 Ocak 2012 Pazartesi

Kehanet Online: Vata Şehri



Merhaba oyun sever dostlar,

Bilindiği üzere Kehanet Online tam sürüm için geri sayıma başladı. Tam sürümde birçok özelliğin ekleneceğini tahmin eden oyuncularımız olduğu gibi Kehanet ekibi de yeni gelecek birçok yeniliğin olduğunu yavaş yavaş duyuruyor.


14 Ocak 2012 Cumartesi

ZombiRocK AÇILDI!

Merhaba Oyun Sever Dostlarım,

Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde Joygame yeni oyunu olan ZombiRocK'ın kapılarını oyunculara araladı. 2012 jenerasyonu olan bu oyun MMO Ekşın (action) diye bilinen  oyun türünden.
PVP ve PVE olarak iki sistemde oynan ZombiRocK "Çılgın Deney" takısıyla içeriğini gerçekten iyi yansıtıyor.


13 Ocak 2012 Cuma

Kehanet Online OtoHaber Dergisinde

Kehanet Online ve OtoHaber Dergisi!

Bilindiği üzere OtoHaber dergisi bu yıl 20. yaşını kutluyor. 20. yıla özel olsa gerek bir otomobil dergisinin ilgi alanlarından farklı birşey yaparak online bir oyuna içerisinde yer veriyor.

Joygame'in karşımıza ne zaman ve nerede çıkacağını artık tahmin edemiyoruz.


11 Ocak 2012 Çarşamba

"Topluluk Yöneticisi" O da Ne?

Selamı sabahı bırakın bir kenara, damdan düşer gibi başlayalım irdelemeye. "Ne iş yapar bu Topluluk Yöneticileri?", "nedir görevleri?" biraz aklımız erdikçe konuşalım.

Eskiden internet gözümüzde akıl almaz bir teknoloji ürünüydü, o zamanlar böyle evlerimizde MegaBit bağlantılar yoktu. Tabii bu denli yaygın kullanılan kanalları da yoktu internetin.
Günler geçtikçe teknoloji iş hayatının içine kendini yerleştirdi ve internet artık her anlamda bir kaynak olmakla beraber şirketlerin hemen hemen her alanda müşterisine ulaşabileceği bir hal aldı.

İnternet üzerinde ticaretin adımları atıldıktan sonra bu işin pazarlama yanı da göze batmaya başladı. Daha sonra müşteriye ulaşabilmek için reklam kanallarına ihtiyaçlar duyuldu derken, olay sosyal medyanın içine girdi.

3 Ocak 2012 Salı

Kehanet Online Hiç Oynadınız mı?

Ahh ah şu sevimli karakterlerin birer  kahraman olduğunu söylesek inanmazsınız değil mi?

Joygame'in yeni penceresi Türkiye'nin yeni oyunu Kehanet Online Anime RP oyunu olarak Türk oyuncularına kapılarını açalı baya bir zaman olmuş. Aslında oyuna ilk baktığınızda "Bu ne ya?" diyeceksiniz. Ta ki kullanıcı adınızı alıp, oyuna girmek için tuşlamaya başladıktan sonra Kehanet dünyasına girene dek.

Hadi kendi kehanetimizi yayalım.

2 Ocak 2012 Pazartesi

Son Destan Yama (02.01.2012)

"Ne gündü ama?"

Ancak böyle başlanırdı bu yazıya. Sabah 09:00'da başlayan yama koşuşturması saat 18:30'a kadar sürdü. Son Destan için gelmesi gereken 2 yama, yaz ayında Joygame tarafından yapımcı firmaya entegre onayı verilmediği için ertelenmişti. O ay senin bu ay benim derken işte ancak 3. versiyon haliyle geldi yama ve Son Destan 2.9 versiyonuyla aslında büyük bir genişleme paketi yoluna girmiş oldu.

Neler vardı bu yamada diye başlamadan önce yamanın içeriğinden kısaca bahsedip sizleri özgürlüğünüze uğurlamak istiyorum.

1 Ocak 2012 Pazar

Marsis ile 2011 Bilançosu

Yeni yıldan herkese "Merhaba",

Sanırım hayatımızda tekrar tekrar hiç sıkılmadan coşkuyla kutlayacağımız tek şey yıl sonunda düzenlenen yeni yıl eğlenceleri olacaktır. Bu yıl benim için biraz daha farklı oldu.

2011 Şubat ayında başlayan İstanbul serüveninde Mart ayında Joygame'in parçası oldum. Öyle ki bu ailenin içine girmemle yoğun bir temponun da içine girmiş buldum kendimi. Son Destan'a "KanTaşı'nın Öfkesi" isimli bir genişleme paketi geldi. Yetmedi çok geçmeden birbirinden çeşitli iş yükümlülükleriyle sırtlandık bazı şeyleri.
Joygame Türkiye turu derken İstanbul merkez koşturmasının içinde buldum kendimi. Bir yanda Sayın Shield ile tur boyunca işleyişi sağlıklı kılmak için efor sarfederken, bir yandan da tabii ki ofis içi çalışmalarımız devam ediyordu.

Neyse işleyen demir pas tutmaz derler ya mutluyuz diyelim siz anlayın. Gelin beraber 2011'den bazı karelere bakalım, neler olmuş neler görelim.