31 Mart 2012 Cumartesi

Kale Savaşı [Kehanet Online]


Nasiderin karanlık gücü gittikçe artıyor…Dünya canavarların saldırısı altında. Bu yüzden her yerden Sovero İmparatorluğu’na yardım edecek güçler toplamalıyız. Nasider’in gücüne karşı imparator ordusunu hazırlasa da her şehri ve kasabayı koruyacak yeterince ordu yok. Herkes umudunu yitirmişken, Liod Forseti, Hughnate ve Rod Soskie ile gizli bir görüşme yaptı ve daha sonra herkese duyurdu…

İşte şimdi! Şehirleri ve kasabaları korumak için sizin gücünüze ihtiyacımız var! Her lonca bu etkinliğe katılarak tüm zorlukları aşmalı!Sadece zaferle şehirleri ve kasabaları savunabiliriz!

Savunma loncası sadece her kalenin özel desteğini almakla kalmayacak  aynı zamanda Sovero İmparatorluğu’ndan Ünvanlarla ödüllendirilecek. Şimdi! Silahlarınızı alın ve Sovero İmparatorluğu’nu zafere taşıyın!

Sevgili MMORPG sevenler. Kehanet Online dünyasına geçtiğimiz günlerde gelen paket ile birçok yenilik geldiğini duyurmuştuk. Bunlardan bir tanesi de kale savaşlarıdır.

30 Mart 2012 Cuma

BBO (Biri Bizimle Oynuyor)

Türkiye'de bir ilk gerçekleşiyor.
BBG (Biri Bizi Gözetliyor)'den sonra BBO (Biri Bizimle Oynuyor) ile Türkiye Joygame bir adım atıyor.

Oyunculuk ekranlar karşısında hiç bu denli popüler olmamıştı. Muhteşem hediyeler, halk oylaması, her hafta bir turnuva ve kazanan oyuncuya muhteşem hediyeler. Yurt dışı tatiliniz de dahil.

Joygame yine yaptı yapacağını, dünya standartlarında büyük bir etkinlik peki siz hazır mısınız? Oyunculuğunuzun Türkiye'de namı olsun havanızı oyun dünyasına atın.

BBO (Biri Bizimle Oynuyor) sonuçları 31.03.2012 tarihinde açıklandı. Sonuçları görmek için tıklayın.

29 Mart 2012 Perşembe

CengizHan 2 Yama Notları [29.03.2012]


Joygame platformlarında yeni bir soluk var, herkes biliyor ki CengizHan susayan topraklarda hayatla doyuyor.
Joygame Cengizhan ekibi yeni yamalarını bugün itibariyle sunucularına entegre etti. Oyuncuların büyük ilgi gösterdiği oyunda yeni yama ile anlık oyuncu sayısı %18 artmışa benziyor. Bu da yeni oyuncuların CengizHan 2 oynamak için yerlerini aldıklarını gösteriyor.

Yeni yamada birçok özelliğin yanı sıra diğer oyunlardan farklı yeniliklerinde yer aldığını göreceksiniz.

Nasıl JOYPARA Alırım? [E-Pin]

Geçtiğimiz günlerde Kredi Kartıyla ödeme yaparak nasıl JoyPara alacağınızı anlatmıştık. Peki Kredi Kartı şart mı? Tabii ki şart değil. Türkiye'nin gülen yüzü E-Pin Ana Distribütörü GameSultan hemen yanı başınızda sizleri bekliyor.

Tamamen güvenilir hizmet veren GameSultan bünyesinde dünya üzerinde oynan 98 farklı oyunun E-pin Distribütörlüğünü yazılı anlaşmalarla barındırmaktadır.

Öncelikle GameSultan'dan nasıl E-pin alabilirsiniz onu görelim.
Burada ilk şart G-Cash sahibi olmaktır. Peki Bu G-Cash Nedir? G-Cash: GameSultan'ın para birimidir. Yatırmış olduğunuz nakit parayı GameSultan G-Cash'e çevirerek ürün almanızı sağlar.

28 Mart 2012 Çarşamba

Canlı Arena Giriş [Kehanet Online]

Merhaba Kehanet Online Oyuncuları,

Bildiğimiz üzere bugün (28.03.2012) Kehanet sunucularına yeni bir paket eklendi ve bu paketin içerisinde birbirinden farklı savaş modelleri var. Aralarında en farklı olanı CANLI ARENA isimli bölge olsa gerek.
Gelin bu Arenaya nasıl girebiliriz önce bunu öğrenelim sonrasında ise Arenadan farklı ekran görüntüleri ile nasıl bir yer olduğu hakkında bilgi edinelim.

27 Mart 2012 Salı

Kehanet Online Yama Notları


Kehanet Online platformlarına 28.03.2012 tarihinde gelecek olan yama notlarını biraz incelemeye ne dersiniz? Birbirinden farklı yeniliklerin yer aldığı paketi incelediğiniz de Kehanet Online platformlarına gelecek olan nice yeniliği de tahmin etmek kolaylaşıyor.

Paketin 28.03.2012 saat 10:00 ile 13:00 arasında sunuculara entegre edileceği düşünülüyor.

25 Mart 2012 Pazar

Marsis Cephesi [Görev Değişikliği]


Merhaba Asmara Halkı,

Uzun zamandır birlikteyiz. Öyle ki 22 Mart 2011 tarihinde bu ofiste yerimi aldım ve "Marsis'in Merhaba Etkinliği" (26.03.2011) ile resmi olarak Son Destan Topluluk Yöneticisi olarak ilan edildim.

İlk kehanetim "Kantışının Öfkesi" paketi için "Belki yarın, belki yarından da yakın" diyerek sizlere seslenişim oldu ve bunu söyledikten 2 gün sonra 30 Mart 2011 tarihinde Kantaşının Öfkesi yaması Son Destan sunucularına yüklendi.

24 Mart 2012 Cumartesi

Nasıl JOYPARA Alırım? [Kredi Kartı]

Gün geçmiyor ki yeni bir para birimi ortaya çıkmamış olsun. Joygame bir portal olabilir ama 9 milyonu aşkın üyesiyle bir ülke olma yolunda ilerliyor.

Bugün baktığımızda 9 milyonluk bir portal olabilmek, Türkiye'de ki birçok şehirden daha kalabalık bir nüfusa sahip olmak demektir. Peki JoyGame dünyasının avantajlarından yaranmak için JoyPARA alamamız gerekirse bunu nasıl yapacağız?

Bunu yapabilmek için birçok yöntem ve uygulama var. Siz hangisini istersiniz? Gelin hep beraber bakalım.

23 Mart 2012 Cuma

Orman Haftası [Kehanet ONLİNE]

Ormanlar, bir ülkenin doğal güzellik ve zenginlik kaynağıdır. Öte yandan kullandığımız araç ve gereçlerin çoğu ağaçlardan yapılır. Evimiz, önümüzdeki masa, oturduğumuz sandalye, elimizdeki kalem, defterimiz, yaktığımız odun hep ağaç ürünleridir. Ayrıca ağaçlar endüstrinin birçok kollarında; boya sanayide, ilaç yapımında kullanılır. Bize bu kadar yarar sağlayan, ülke ekonomisinde önemli yeri olan ormanları korumalıyız. Ağaç dikip, yeni ormanlar yetiştirilmesine yardımcı olmalıyız. Eskiden dünyamızın önemli bir bölümü ormanlarla kaplıydı. Dünya nüfusu arttıkça tükenmez gibi görünen ormanlar azalmaya başladı. Günümüzde tehlikeli boyutlara vardı.

22 Mart 2012 Perşembe

Kütüphaneler Haftası [Kehanet Online]

Kehanet Online oyuncularına müjdeli bir haber daha geldi. Kehanet Online Türkiye ekibi şu aralar büyük bir çalışmanın içindeler. Hedeflerinde yılın her haftasında 1 büyük etkinlik&kampanya gerçekleştirmek. Ekip ateşini nasıl söndürecek bilemiyoruz ama bu denli yorulmak bilmeyen insanlar bu elektriği nereden buluyor bilmiyoruz.

Kehanet diyarında kutlu, mutlu olacak yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. Siz Kehanet severler için elimizden geldiğince Türkiye'nin tüm güzel günlerini hatırlayacağız ve duyuracağız. Önümüzdeki hafta itibarı ile Kütüphaneler Haftasını kutlamaya başlıyoruz.

Bu hafta yapmış olduğumuz Orman Haftasının ardından Kütüphaneler Haftasını da aynı coşku ile kutlamanın mutluluğu içerisinde olacağız.

21 Mart 2012 Çarşamba

Kehanet Kanatlandı, Uçmak Kolaylaştı

Merhabalar,

Bugün size Türkiye'nin en iyi Anime MMO oyunundan bir eşyayı tanıtıcam. Kehanet oynayanlar bu eşyalara yeni yeni aşina oluyorlar ve en güzeli de bu kanatları çok sevmişe benziyorlar.

Oyun içerisinde son yama gelene kadar İlham, Taç ve Gök olmak üzere 3 farklı kanat mevcuttu. Oyunculardan gelen yoğun ilgi üzerine bu eşyalar oyuna tamamen entegre edildi ve kanat sistemi aktif oldu.

20 Mart 2012 Salı

Sega: Binary Domain


Henüz oynamafırsatı bulamamış olmamıza rağmen beklediğimiz bir oyun ki SEGA bir bilim-kurgu shooter oyunuyla karışımızda.

Oyun hikayesinde 2080 yılında şehrin fakirler ve zenginlerin ikiye bölündüğü bir şehri ve bir yandan da insanlar ve robotlar arasında geçen savaşı barındırmaktadır.

Sega geçtiğimiz günlerde önce Binary Domain'in PC'ye çıkacağını duyurdu sonra da çıkış tarihini patlattı.

Fütüristik robotların ilginç mücadelesini konu alan Binary Domain için PC çıkış tarihi.

19 Mart 2012 Pazartesi

ZombiRock'ta Altın Alış-Verişler

Türkiye'nin en iyi aksiyon oyunu olan ZombiRock yeni yamasıyla birçok yeniliği de oyuncularına sunuyor.

Fakat öyle bir yeniliği var ki oyuncular buna bayılacak. Oyunu oynadıkça elde edeceğiniz o kadar çok şey var ki ve hepsi artık sizin için daha kolay sahip olunur hale getirildi.

17 Mart 2012 Cumartesi

ULTİMA ONLİNE & Tarih

Merhabalar,

Bu yazımda sizlere geçmişten bugüne dek ayakta kalan ve Online Oyun denince akıllarda kesinlikle isim olarak uyanan Ultima Online oyunundan bahsedeceğim.

Ultima Online, Mythic Entertainment tarafından yapılmış ve EA Games tarafından

15 Mart 2012 Perşembe

Kehanet Online (MMORPG Anime)

Bugün sizlere MMORPG tabanlı bir oyundan daha bahsetmek istiyorum. Hemen hemen birçok kez ele almış olduğum bu oyunu, bugün biraz daha irdeleyelim istedim.

Kehanet Online ve Türk oyuncusu ne şekilde bağdaşıyor neler yapılıyor ve Kehanet Online neler bekliyor?

Öncelikle biraz Kehanet'i tanıyalım.

14 Mart 2012 Çarşamba

Skyrama [Joygame]

Merhaba oyun severler,

Bugüne dek birçok oyundan bahsettik ve eğlence dünyasından haberler yayınladık. Günümüzde yeni yeni hit olan bir oyunu yine Joygame bünyesinde görebiliyoruz. Peki nedir Skyrama ve içinde yer almak için neler yapmalıyız hep beraber bir göz atalım.

12 Mart 2012 Pazartesi

Altın Örümcek Halk Oylaması


Altın Örümcek Halk Oylaması Facebook’ta başladı!

Türkiye’nin ilk ve tek bağımsız web ödülleri organizasyonu olan Altın Örümcek Web Ödülleri’nde jürinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda, kategoriler bazında yüksek puanı alan web siteleri belli oldu. Bu yıl 10.’su gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde halk oylaması ilk kez Facebook’ta gerçekleştiriliyor. Altın Örümcek jürisinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda her kategoride finale kalan en iyi beş web sitesi Altın Örümcek Facebook sayfası üzerinden halkoyuna sunuldu.

2 DALDA ÖDÜLE KOŞALIM!

Joygame olarak, Altın Örümcek Yarışması'nda Jüri aşamasını geçtik ve "Halk Oylamasına" kaldık.
Bu aşamada siz değerli Joygame üyelerinin desteğini bekliyoruz. Oylamaya katılarak hem Joygame'i birinciliğe taşıyabilir, hem de hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
10. Altın Örümcek Web Ödülleri / "Portal" ve "Topluluk Sosyal İletişim" kategorilerinde birinci olursak, birçok etkinlik ve kampanya düzenleyerek bu sevinci siz değerli üyelerimiz ile paylaşacağız.
Oylamaya Katılarak Aşağıdaki Hediyelerden Birini Kazanabilirsiniz.

Peki Nasıl Katılırız? Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

9 Mart 2012 Cuma

"ZombiRocK" Hiç Oynadınız Mı?

Hiç zombileri pataklamak istemiş miydiniz? 2012'ye girer girmez ilk ödülünü alan ZombiRocK gün geçtikçe daha fazla adrenalin salgılamaya başladı.

ZombiRocK dünyasına girmek için sabırsızlığınıza yenik düşmeyin, gelin bu dünyayı size biraz tanıtalım.

8 Mart 2012 Perşembe

Rakion Türkiye MMOAction

Rakion Türkiye ile Eğlence Zamanı!

Joygame'in Türk oyuncularına sunduğu aksiyonu bol ilk oyunlarından bir tanesi olan Rakion Türkiye. Yerini yeni jenerasyon oyunlara karşı korumaya devam ediyor. Her ne kadar yaşlılığın etkilerini üzerinde barındırsa da, oyuncuları Rakion Türkiye'yi sıkı sıkı sarmış durumda.

5 Mart 2012 Pazartesi

AHAW KİN'DE EN İYİLER ZAMANI


OKO Turnuvalarında İkinci Sezon Başlıyor

Efsanevi savaşların yapıldığı, en güçlü savaşçıların meydana çıktığı keyifli bir OKO sezonunu daha geride bıraktık. Yeni sezonda daha ölümcül mücadeleler ve yeni rakipler bizleri bekliyor olacak!

Her PERŞEMBE yapacağımız Irklar arası savaş ile birlikte Irkların en güçlü oyuncularını belirleyeceğiz.

En iyi Delfis - En iyi Luluanta - En iyi Vata - En iyi İnsan - En iyi Naiti Yapılacak olan turnuva ile ırkının en iyi oyuncuları meydana çıkacak.

Her CUMA yapacağımız büyük Loncalar Arası turnuva ile de Kehanet diyarının en güçlü Loncaları ortaya çıkacaktır. Etkinliklerimizde herhangi bir ödül, hediye kesinlikle YOKTUR.

Katılımcılar Ahaw Kin arenasına sadece ÜNVAN mücadeleleri için gireceklerdir.

1 Mart 2012 Perşembe

CengizHan 2 OyunGezer'de


Oyungezer'den Cengiz Han 2 Kurulum Dosyası

2012'ye damgasını vuran Türkçe Ücretsiz MMORPG oyunu Cengiz Han 2'nin kurulum dosyası, OyunGezer Dergisi'nin Mart sayısı ile birlikte sizin olabilir.

Dünya tarihinin en büyük savaşçılarından biri olan Cengiz Han, Mart sayısına özel Oyungezer'i fethediyor!

En yakın gazete bayii, kitapçı ve dergi satan bir bayiiden Oyungezer isteyebilirsiniz. Bu sayede oyunu indirme derdinden kurtulmuş olup, hızlı bir şekilde mücadelenin içine girebilirsin.

Hala Cengiz Han 2 hesabını aktif etmediyseniz, Cengiz Han 2 resmi sayfasından hesaplarını aktif edebilir ve Oyungezer DVD'si içerisinde bulunan kurulum dosyasını yükleyerek hemen Cengiz Han'ın muhteşem dünyasında yerinizi alabilirsiniz!