22 Nisan 2012 Pazar

Anime Manga Severler JoyOtaku'da Buluşuyor

Bu konuda söze nasıl başlanır ki?

Bir oyun portalının elini altına koyduğumu bir projeden bahsediyoruz. Daha inşası için mühendisler ellerinde pergel ve cetvelleriyle şekil veriyor bu projeye. Evet kesin olan birşey var ki o da bu iş bittiğinde Türkiye'de hiç olmayan bir Anime Manga sitesi sizlerle iç içe olacak.

Joygame Kehanet Online oyununu sizlere sunduğunda anime-manga kültürünün aslında ne denli yaygın olduğunu biliyordu. Fakat Türkiye'de bu kitle çok gün yüzünde değil.
Şimdi ise kocaman bir portal geliyor, içinde seri seri filmlere kadar ve belki de hepsi anlayacağınız dilde olacak.

Joygame'in en büyük artısı bu olsa gerek, herşey Türkçe.

Anime-Manga severler bu habere çok sevinecektir ki onlar için atılan bu adıma kayıtsız kalınmayacağı kesin. Çünkü bu projede şuan resmi olarak ilan edilmemiş birçok içerik ve özellik var. Anime-Manga ne yazık ki Türkiye'de hakettiği nefesi tam olarak alamışken, şuan için internetin uğrak olmayan köşelerinde bazı forumlarda hayatta kalmak için nefes alıyorken Joygame'den böyle bir destek gelmesi bu kültürü şenlendireceğe benziyor.
Artık Naruto, Bleach, Chobits, Mx0, Kenshin ve birçok manga JoyOtaku'da sizlerle buluşurken, Death Note, NaNa, Toradora, Baccano animeler de burada sizlere "Merhaba" diyecek.

Bu arada çok değil küçük bir çocuk olduğunuz yıllara dönün, içinizdeki anime-manga ateşini hissedeceksiniz. Hangimiz çizgi filmleri izlemedik ki?

JoyOtaku'da Yaşayan Bir Kültürle Tanışmaya Hazır mısınız?

1 yorum:

Teşekkür Ederiz.