1 Nisan 2012 Pazar

DrakenSang Online (MMORPG)

Kurulum dosyalarıyla haşır neşir olduğumuz oyun dünyasında internet tarayıcınız üzerinden de mükemmel oyunlar oynayabilirsiniz. Öyle ki DrakenSang akla ilk gelen isim bile olabilir.

MMORPG oyunlarına bugüne dek MegaBytelar hatta GigaBytelar tutan kurulum dosyalarıyla daha oyuna girmeden "Merhaba" dedik. DrakenSang Online ile buna birileri nokta koymuşa benziyor.


Joygame'in bünyesinde yayınını barındırdığı DrakenSang Online oyunundan biraz bahsedelim. Öyküsü ve oyun içerisindeki yaşam tarzıyla fazlaca söz ettirecek gibi duruyor.

İşte oyunun öyküsü;

Burası birbirinden farklı kültür ve tarihlere sahip değişik ırkların vatanı. Uzun süredir süregelen barış ve düzen, geçmişten bu yana uyumakta olan şeytani bir gücün uyanışıyla bozulmak üzere. Kötülüğü nedeniyle geçmişin karanlığına hapsedilenler, şimdi yüzyılların öfkesi ile tekrar uyanıyor ve topladıkları karanlık güç ile barış içeresindeki topraklara sonsuz dehşeti yaymak için hazırlanıyor.

Oyun oynanmak için bilgisayarınızdan ahım şahım donanım özellikleri istemiyor. Küçük orta seviye bir bilgisayar ile bu dünyada doyasıya eğlenebilirsiniz. Öyle ki Pentium 4 işlemciniz varsa, 256 Mb ekran kartınızla birazda Ram (sanal bellek) takviyesi ki 1 Gb yeter artar bile bu oyunu kesintisiz oynamanız için.

"İnternet tarayıcısından MMORPG oyun mu oynanır? Oynansa da birşeye benzemiyordur." dediğinizi duyar gibiyiz. Haklısınız internet tarayıcısından oyun mu oynanırmış? DrakenSang ile tanışmamış bir oyuncu için hayal olan bu oyun artık Joygame platformlarında ve gerçek.
Peki oyanansa da birşeye benzer mi? Aradıklarınız Joygame DrakenSang sayfasında. Denmeden asla cevap alamazsınız, önce DrakenSang oynamalısınız. Eğer üyeliğin yoksa buradan DrakenSang üye ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.