4 Nisan 2012 Çarşamba

Işıltılı Şölen Devam Ediyor [CH2]


CENGİZ HAN 2 HAVAİ FİŞEK ETKİNLİĞİ

Cengiz Han 2 evreni artık havai fişekler ile göz kamaştıracak. Havai fişekler ile gökyüzünü en çok aydınlatan savaşçılar müthiş hediyelerin sahibi olacak. Üstelik başka bir yerden bulamayacağınız Noel Ayısı bineğine ve Kar Yıldızı Katili Kıyafeti'ne yalnızca bu etkinliğin birincisi sahip olabilecek ve sunucuda bu binek ve kıyafet, oyuncular arasında yalnızca etkinlik birincisinde bulunacak!
Başka bir yerden sahip olamayacağınız bu ödüller için tek yapmanız gereken havai fişek kullanmak.

Etkinlik Tarihi ve Ödülleri

02 - 08 Nisan arası en çok havai fişek patlatan ilk 20 oyuncuyu muhteşem hediyeler bekliyor! Peki nedir bu hediyeler?

En çok havai fişek patlatan 1. oyuncu; Noel Ayısı Parşomen Tomarı, Kar Yıldızı Katili Kıyafeti(14 Günlük) eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 2. oyuncu; 2 adet Deri Çanta(24 bölme), 20 adet Tarım Çimi, 20 adet Üçgüç Nişanı eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 3. oyuncu; 5 adet Hanlık Paketi ve 10 adet Evrim Parşomen Tomarı eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 4~7. arası oyuncular; 10 adet Hazine Nişanı, 2 adet Büyük Yaşam Damlası, 5 adet Zindelik Paketi, 1 adet Kraliyet Hükmü eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 8~12 arası oyuncular; 3 adet Kaos Yıldızı, 5 adet Tamir Taşı, 1 adet Kumaş Çanta (18 Bölme), 1 Haftalık Yeniçeri Kıyafeti eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 13~16 arası oyuncular; 50 Gümüş Pazar Parası, 1 adet Parti Çağırma, 1 adet Hoparlör eşyalarının sahibi olacak!

En çok havai fişek patlatan 17~20 arası oyuncular; 30 Gümüş Pazar Parası,1 adet Seviye 2 Matkap, 1 adet Çabukluk Runu eşyalarının sahibi olacak!

Ödülünüzü Ne Zaman ve Nereden Alacaksınız?

Sıralamaya giren oyuncular ödüllerini 9 Nisan Pazartesi günü başkentlerinde bulunan "Sıralama Mücadeleleri Baz.'ı Yue Saifu" adlı OOK'den alabilecekler.

Bu muhteşem etkinliği kim kaçırmak ister ki? Cengiz Han 2'de şenlik başlıyor.

Nasıl Havai Fişek Alabilirsiniz? 

Oyun içerisinde "J" tuşuna bastığınızda açılan pazardan, Günlük -> Renkli havai fişek bölümünden havai fişek alınabilir. Satın almak için Hanlık Parası gerekmektedir.

Hanlık Parası Nasıl Alabilirim?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.