14 Nisan 2012 Cumartesi

DVD'si Bizden Kargo Sizden [KH]


Joygame Kehanet Ekibinden Oyuncu Dostu Davranış.

Joygame Kehanet ekibi geçtiğimiz günlerde bir uygulama başlattı. Biliyorsunuz ki Türkiye'de internet bağlantısı tarifeleri kotalı ve kotasız olarak ayrılıyor. İnsanlar birşeyler yapabilmek için kotalı tarife kullanımlarında çekinerek buna yelteniyorlar. Bunun üzerin Kehanet Online ekibi, oyunlarını oynamak isteyen her oyuncuya oyun kurulum DVD'sini gönderiyor. Hem Ücretsiz Hem de Hediyeli.

Kehanet Online forumlarında yapılan duyuruyu sizlere sunuyorum.

Yepyeni kampayamızla yine karşınızdayız. Günlerdir Joygame Radyo'da anlattığımız kampanyamızı gün yüzüne çıkardık. Radyoda yaptığımız yayınlar sırasında oyuncularımızdan gelen "Oyunun boyutu çok büyük" konulu yardım taleplerine karşılık böyle bir kampanya hazırlamaya karar verdik. Böylece kota aşım sorununuzu da çözmüş olduk.

DVD Bizden Kargo Sizden kampanyasında adından da anlaşılacağı gibi size Kehanet Online'ın DVD'sini yolluyoruz. Siz de yalnızca kargo ücretini ödeyerek oyuna sahip oluyorsunuz. Joygame burada hiçbir şekilde kazanç elde etmemektedir.

Bu kampanyada 2 adet paketimiz mevcut.

Paket 1
İçerik: Kehanet DVD + Özel Hediye Kuponu
Fiyatı: 2.60 TL

Paket 2
İçerik: Kehanet DVD + Kehanet Posteri + Özel Hediye Kuponu
Fiyatı: 4.00 TL

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken aşağıdaki "Kampanya Katılım Formunu" doldurmanız. Verdiğiniz bilgilerin doğru olması eşyaların elinize ulaşması açısından önemlidir. Yanlış bilgi vermeniz durumunda eşyalarınız elinize ulaşmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.