12 Nisan 2012 Perşembe

ZombiRocK Yama Notları [ZR]


Joygame'de yama haftası.
Evet evet ilginç gibi duran bu cümle aslında çok doğru bir tespit. Neden mi?
Kehanet Online, Wolfteam, CengizHan2 ve Rakion Türkiye sonrasında ZombiRocK'ta bir atak yaptı ve yama notlarını duyurdu. Cuma (13.04.2012) günü gelecek olan yamada neler mi var? Uzun uzun yazılmış yama notlarını okumaya başlayabilirsiniz.


Artık süreler de, öldürmeler de sizlerin elinde. Nasıl mı? Yeni yama ile artık oynayacağınız oyun modlarının özelliklerini sizler belirleyeceksiniz.

Şu anda 9 olan takım oyunu ölüm bitiş sayısı yeni yama ile birlikte artıyor. Oyun odasında istediğiniz öldürme sayısını ve kaç dakika oynanacağını seçebileceksiniz artık. Zombi İstilası oyun modunda ise oyun oynanırken oyundan biri çıktığında, kalan oyuncular oyuna devam edecek. Taki tek bir oyuncu oyunda kalana kadar. Zombi İstilası oyun modunda oyunda tek kişi kaldığında oyun otomatikmen sona erecektir. Emekleriniz boşa gitmeyecek.
Yani artık daha uzun süre zombi pataklayıp, daha uzun süreler arkadaşlarınızla karşılıklı oyun oynamanın keyfini sürebilirsiniz!

"Peki bukadar mı? Tabii ki hayır."
Yeni eklenen kural sistemi ile zombi istilası modunda dalgaların seviyesini kendiniz belirleyebileceksiniz.

Kolay mod: 5 Dalga, 7 Dalga, 10 Dalga
Normal mod: 7 Dalga, 10 Dalga, 15 Dalga
Zor mod: 10 Dalga, 15 Dalga, 20 dalga


Yeni Harita
ZombiRock dünyasında bir harita daha istilaya uğradı. Artık zombi avcıları yeni haritada zombi pataklayacak!  "Asiler Değirmeni" isimli yeni haritada eğlencenin seviyesi yükseliyor.

Eğlence Bu Paketlerin İçinde! 

Artık ZombiRock'ta ihtiyacınız olan eşyaları bir paket halinde alabileceksiniz. Örneğin; set paketi içerisinde eldiven, altlık, üstlük, kafalık, ayakkabı ve silahınızı yani komple bir seti tek bir paket içerisinde daha hesaplı şekilde elde edebilirsiniz. Üstelik oyuna yeni eklenen setlere ve eşyalara sadece bu paketler ile sahip olabilirsiniz.

Bu Ciciler Sizler İçin

Modaya ayak uydurmak için yepyeni kostümler satışa sunuluyor. Kullanıldığında karakterinize +5 savunma ve +5 saldırı ekleyen bu setlere yeni yama ile birlikte sahip olabilirsiniz. Her sınıf için 2 farklı set oyuna eklenmiştir.

2 Katı Tecrübe Puanı!

Fazladan TP eşyası ile oyunlarda kazandığınız tecrübe puanları katlanıyor. Tıpkı geçen yama ile oyuna eklenen "Fazladan altın" eşyasında olduğu gibi bu eşya sayesinde altın yerine 2 katı Tecrübe Puanı kazanabilirsiniz.

Kayıt Altına Alınıyorsunuz!

Artık öldürmediğiniz her zombi için bir gün üzüleceksiniz! Zombi istilası modunda öldürdüğünüz tüm zombiler için puan kazanacaksınız. Her zombi için derecelendirme olup, farklı puanlar kazanacaksınız. Örneğin; normal bir zombi öldürdüğünüz zaman 1, dombili öldürdüğünüz zaman ise 4 puan kazanacaksınız. Oyun sonunda toplam kazandığınız puanlar sıralamadaki yerinizi belirleyecek!

Ceza Almak Kötüdür


Oyun sırasında oyundan ayrılan oyunculara ceza! Artık oyunun en eğlenceli anında oyunu zorla ya da çeşitli teknik problemlerden dolayı kapatan oyunculara 15 dakika boyunca Altın ve Tecrübe Puanı kazanmasını %50 oranında azaltan ceza var!


Rakibimizi Yakından Tanıyalım 

Yeni yama ile birlikte oyunda rakibinizin üzerine fareniz ile geldiğinizde, rakibinizin istatistiklerini ve üzerindeki eşyaları detaylı şekilde görebileceksiniz. Kimin hangi eşyayı kullandığını ve oyun istatistiklerini görüp rakibiniz hakkında fikir sahibi olabilir, buna göre stratejinizi belirleyebilirsiniz.

Biri Bizi Gözetliyor Bir Yarışma Değil

Gözlemci olarak oyunlara girebilir, dilediğiniz oyunu izleyebilirsiniz. Başlamış oyunlara gözlemci olarak girebilirsiniz.

Arkadaş Olalım mı?

Son oynadığınız oyundaki oyuncuları arkadaşlık listenize ekleyebilirsiniz. Arkadaş ekle sekmenize tıkladığınızda, en osn oyun oynadığınız oyuncular size önerilecek ve dilerseniz arkadaş olabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.