19 Nisan 2012 Perşembe

E-PiN Nedir? Nasıl Temin Edilir?

Merhaba online oyun dünyasının gizli kahramanları, bu yazımızda oyun dünyasının para birimini mercek altına alıyoruz. Herkesin dilinde bazı ilginç terimler duyarsınız, genelde de bu kişiler birer oyuncudur.
Siz anlam veremezsiniz G-Cash, E-pin, Joypara, Silk, GB vb. birçok terim. Gelin biz size E-Pin denen rakam ve harflerden oluşan sanal çeklerden bahsedelim.



Oyun dünyasında her oyuncunun elde etmesi için bazı önemli eşyaların Nakit Mağaza ya da Nakit Dükkan adı verilen oyun içi sanal mağazalara koyulduğunu bilirsiniz.

Bu eşyaları almak için gerçek hayatınızdaki maddi gücünüz devreye girer. Peki gerçek para sanal dünyada naıl harcanır ki?

İşte tam bu soru akılda canlandığında tek bir isim size söyleyebiliriz. Bu da "GameSultan".
GameSultan hakkında bilgi verip E-Pin'e geçeceğim.

2006 yılında faaliyete geçen GameSultan, "Siz isteyin, Biz yapalım" dedi ve adım atmaya başladı. Her geçen gün kendini yeniledi, yeniledikçe özellikleri arttı, özellikleri arttıkça hizmet ağı genişledi, hizmet ağı genişledikçe ekibi büyüdü ve sonra ne mi oldu?

"Oyunu ciddiye alıyorsan, GameSultan" sloganıyla Türkiye'nin sanal oyun para birimini yarattı. (G-Cash)
Bu para birimiyle bünyesinde bulunan  100'den fazla oyuna ve 20'den fazla firmaya e-pin hizmeti vermektedir. Ayrıca Joygame, GameForge, Softnyx, Looki, Popmundo, Alaplaya, NDoors, Emibel firmalarının exclusive partneridir.

Türkiye'de öncü ve ana isim olan GameSultan, birçok çeşitli aktivite ve proje ile sosyal sorumluluklarını da yerine getiren bir tüzel kişi oldu. Büyümek demişken artık sadece Türkiye'de değil birçok ülkede de bir Türk şirketi daha hizmet veriyor, adı da GameSultan.

Peki GameSultan kimlerden oluşuyor?
6.000 aktif bayi, 10.000’in üzerinde aktif üye sayısı ile Türkiye'nin en fazla ödeme seçeneği sunan, e-pin dağıtım partneri konumundadır.


E-Pin nedir?
E-Pin, Electronic Personal Identification Number (Elektronik Kişisel Kimlik Numarası)’dır. GameSultan'dan yapacağınız işlemlerde hesabınıza G-Cash yükleyerek almak istediğiniz elektronik şifredir.
(Örnek: HYYO-65YU-PSR1-C4SV vb.)


Peki Epin almadan önce bir oyun oynamaya ne dersiniz? Hem ücretsiz olsun, hem Türkçe olsun, sadece Türkiye'de oynansın, yüzlerce insanla aynı anda bağlanın... Olmaz demeyin ücretsiz oynamak için Kehanet Online'ı deneyin. Hemen Kehanet Online üye olun, eğlencenin tadını çıkarmaya başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.