6 Nisan 2012 Cuma

Altın Örümcek İki Ayrı Dalda Birincilik [Joygame]


Joygame’den merhabalar,

10 yıldır düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek platform bağımsız organizasyondur.


Her zaman ki gibi siz değerli oyuncularımızın desteği ile yine bir başarıya imza attık.
Halk oylaması ile belirlenen Altın Örümcek 2012’de, Portal ve Topluluk Sosyal İletişim dallarında 1. olduk. Cümledeki “olduk” kelimesi sadece Joygame Ekibi’ni değil, Joygame Ekibi ve Joygame Üyelerini ifade etmektedir. Her ödül organizasyonunda, sizlerin büyük desteği ile Joygame’in adını her zaman 1.liğe taşıdık. İşte sizlerin destek ve ilgisi ile elde etmiş olduğumuz başarılar;


  •  Webrazzi 2010 Türkiye'nin En İyi Oyun Portalı Joygame 
  •  Webrazzi 2011 Türkiye'nin En İyi Oyun Portalı Joygame 
  •  Level Online 2011 Türkiye'nin En İyi Aksiyon Oyunu Zombirock 
  •  Level Online 2011 Türkiye'nin En Popüler Oyunu Wolfteam 
  •  Google Zeitgeist 2011 Yılının En Hızlı Yükselen Araması Wolfteam ( 7. Sıra ve Tek oyun) 
  •  Altın Örümcek 2012 1.liği En İyi Portal : Joygame 
  •  Altın Örümcek 2012 1.liği En İyi Topluluk ve Sosyal İletişim : Joygame 


Bu başarılardaki etkenlerin yarısı Joygame Oyun & Eğlence Portalı ve Özverili Ekibi ise, yarısı da Joygame’i her alanda destekleyen Joygame Üyeleridir. Siz değerli oyuncularımıza bu ilgi ve desteğinizin naçizane hediyesi olarak bazı sürprizlerimiz olacak. Nisan ayı içerisinde tüm oyunlarımızda “Altın Örümcek 1.liği”’ne özel kampanya, etkinlik, indirim, vb hediyelerimiz olacak. Herkesi memnun edecek etkinlikler hazırlamaya çalışacağız.

Oyunlarımızda yapılacak olan etkinlikleri resmi Facebook ve Twitter sayfalarımızdan duyuracağız. Bu etkinlikleri Nisan ayı bitmeden sizlere sunmayı planlıyoruz.

İlginiziz ve desteğiniz için hepinize minnettarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.