27 Nisan 2012 Cuma

Mevlana Misali Ne Olursan Ol Gel [WT]

Geçtiğimiz hafta içi yayınlanan bir duyurudan bahsedeceğiz. Hemen hemen her oyunda alışa geldiğimiz AF durumu. Biliyorsunuz ki her platformun kendine özgü ve genel bir kural sistemi vardır. Bu kural sistemi doğrultusunda her platform kendince disiplin ve düzen sağlar.

Joygame platformlarında da buna benzer daha kanunsal ve resmiyete dayalı kural sistemi var. Tabii ki Joygame yönetimi inisiyatifinde.

Geçtiğimiz hafta kararı alınan bir AF söz konusu şimdilerde. Wolfteam Affedildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında ekibin yapmış olduğu bir jest gibi düşünülebilir ki görünen de bu şekilde. Neyse gelelim AF şartlarına.



01 Ocak 2012 - 23 Nisan 2012 tarihleri arasında ceza işlemi uygulanmış tüm oyunculara çıkan bu afla, GP/Altın karakter özellikleriniz/değerleriniz de hesabınıza geri yükleniyor.

DETAYLAR:

* 01 Ocak – 23 Nisan 2012 Tarihleri arasında Sessizlik cezası almış ve “Acemi Asteğmen” rütbesi de dahil olmak üzere, daha üst rütbedeki oyuncuların GP ve Altınları geri verilecektir.

* 01 Ocak – 23 Nisan 2012 Tarihleri arasında 3. Parti Programdan dolayı ceza almış ve “Görevli Yarbay” rütbesi de dahil olmak üzere, daha üst rütbedeki oyuncuların GP ve Altınları geri verilecektir. (Bu oyuncularımızın cezası, hesaplarının İnceleme Nedeniyle veya Ceza İşlemi uygulandıktan sonra kapalı kalan süreç boyunca eşyalarının gün sayısının düşmüş olmasıdır.)

* 01 Ocak – 23 Nisan 2012 Tarihleri arasında Oyun Hatasını Suistimal nedeniyle ceza almış ve “Acemi Yüzbaşı” rütbesi de dahil olmak üzere, daha üst rütbedeki oyuncuların GP ve Altınları geri verilecektir. Ayrıca, karakterlerin incelemeleri sırasında yanlışlıkla silinmiş olan Nakitli eşyalar da geri iade edilecektir. Nakitli eşyalarının silindiğini düşünen/iddia eden oyuncularımız wtetkinlik@joygame.com adresine “HEDİYE KUTUSU” başlığı adı altında, karakter bilgileriyle birlikte hangi eşyalarının silindiğini de belirterek e-posta göndermeleri gerekmektedir. (Bu oyuncularımızın cezası, hesaplarının İnceleme Nedeniyle veya Ceza İşlemi uygulandıktan sonra kapalı kalan süreç boyunca eşyalarının gün sayısının düşmüş olmasıdır)

* 01 Ocak – 23 Nisan 2012 Tarihleri arasında Oyun Hatasını Suistimal nedeniyle ceza almamış tüm oyuncularımızın hesapları hakkında gerekli incelemeler yapılacaktır. Ve bu inceleme sürecinde, duruma göre değişkenlik göstermekle birlikte hesaplar 7 ile 15 Gün arasında kapatılacaktır. Fakat bu oyuncularımızdan karakter özellikleri düşürülmeyecektir. (Bu oyuncularımızın cezası, hesaplarının İnceleme Nedeniyle veya Ceza İşlemi uygulandıktan sonra kapalı kalan süreç boyunca eşyalarının gün sayısının düşmüş olmasıdır)

* 23 Nisan - 19 Mayısı af dönemi ilan edilmiştir fakat sadece 1 Ocak - 23 Nisan tarihleri arasında uygulanan ceza işlemlerine af işlemi uygulanacaktır. 23 Nisan'dan sonra ceza işlemleri uygulanmaya devam edilecektir. Lütfen kurallara uyunuz.

* İnceleme işlemleri duruma/hesaba göre farklılık gösterebilir. Farklılık gösterilen durumlarda sadece hesabın cezası kaldırılır ve karaker özellikleri geri iade edilmez.

* 01 Ocak – 23 Nisan 2012 Tarihleri arasında, belirttiğimiz nedenlerden dolayı ceza alan oyuncularımızın hesap incelemeleri 60 iş günü içerisinde tamamlanacaktır. Bu süre içerisinde göstereceğiniz anlayış ve ilgi için teşekkür ederiz.

Herkese Geçmiş Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.