19 Nisan 2012 Perşembe

Son Destan Kehanet'de Yükseliyor

Son Destan oyuncularına özel bir etkinlik daha başladı.
Kehanet diyarlarında kahramanlar, Son Destan efsanesini kendi diyarlarında misafir ediyorlar. Kehanet ekibi Son Destan oyuncularına dair büyük bir etkinlik başlattı. Bu etkinlik içerisinde ödüllerde gerçekten büyük.

Etkinlik iki farklı oyun üzerine olunca doğal olarak sorularda çok büyük oluyor. Nasıl bir işleyiş olacak ve kimler katılacak. Etkinliği ikiye bölen Kehanet ekibi hem bireysel hem de lonca olarak katılımları ayrı ayrı değerlendiriyor.


Etkinlik kendi içerisinde bazı seviyeleri barındırıyor ve bu seviyelere ulaşan oyuncular birbirinden farklı hediye paketlerini kazanıyorlar. Açıkçası bütçe büyük ve katılıma oranlı bir heyecan.

Etkinliği biraz daha açalım bakalım kimler nasıl katılıyor ve etkinlik ödülleri neler?

Bu etkinlikte, 19 Nisan 2012 ve 30 Nisan 2012 tarihleri arasında, Kehanet diyarında 15, 35, 50 ve 65 seviye olan oyuncular Kehanet Online'da aşağıdaki özel hediyeleri kazanıyorlar.

Etkinliğe katılmak için kayıt başlığında, Son Destan karakterinizin ismini ve Kehanet Online'da açmak istediğiniz karakterin ismini ekleyerek kayıt olabilirsiniz. Etkinliğe katılacak Son Destan oyuncularının karakterlerinin 31 seviye ve üstü olmak zorundadır.

Etkinlik sürecinde Kehanet Online platformlarında 15, 35, 50 ve 65 seviye ekran görüntülerinizi etkinlik@joygame.com e-posta adresine, "Son Destan Kehanet'te Yükseliyor" konu başlığıyla göndermeniz durumunda aşağıdaki hediyeleri çekilişsiz kurasız kazanacaksınız.

Belirtilen hedeflere gelen oyuncular seviyelerine göre 4 ayrı hediye paketini kazanmaktalar. Ayrıca lonca olarak gelen oyuncular daha farklı bir paketinde sahibi oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkür Ederiz.