25 Aralık 2012 Salı

Kehanet Online "Kutsal Ruhun Çağrısı"



Bildiğimiz üzere geçtiğimiz aylarda Rex Adası yamasıyla oyuncularına büyük bir heyecan yaşatan Kehanet Online, 26 aralık 2012 tarihinde yeni yıla girmeden hemen önce yeni seviye ve yeni bölgeleriyle 2013'e genişleme paketiyle giriş yapıyor.

WOB - VIP Üyelik



Joygame'in yeni oyunu World Of Battles, Türkiye'nin MMORTS tabanlı ilk oyunlarından ve oldukça iddialı. Ulusal sunucularda hizmet ağını genişleten Joygame, Türk oyuncularını dünya platformlarında gerçek bir stratejiye itiyor.
Her devasa online oyunda belli içerikler olduğu gibi WOB'un da içeriğinde VIP üyelik sistemi mevcut. Peki bu VIP üyeliği nasıl katkılar sağlıyor?

VIP üyelik alan oyuncular bazı indirimlerden ve daha fazla oyun içi puan&altın kazanımına sahip oluyor. Bununla da yetinilmemiş ve oyun içinde birkaç özelliğiniz % oranı bazında güçlendiriliyor. Ayrıca birlik türlerinde de sınırlamanız olmuyor.

İşte bazı başlıklar;
•Çarpışmalardan %30 daha fazla deneyim puanı ve altın kazanma.
•Tüm Nakit Mağaza ürünlerinde %10 indirim.
•Birlik türlerindeki sınırlama yok.
•Savaşlarda kullanmış olduğunuz Tanrının Gazabı ve Sır Kalkan’ının verimliliği %115 oranında artar.
•Her zaferinizde Global Harita’da kullanacağınız %30 oranında bir Kontrol Puanının sahibi olursunuz.

Detaylı bilgi: Word of Battles VIP Üyelik

+Cengiz Han 2 Joygame

17 Aralık 2012 Pazartesi

Dans Parmakların Ucunda!

Türkiye'nin MMO DANS oyunu MStar'da yeni bir serüven başladı.

DJ'lerin önderliğinde bir dans ligi kuruldu. Oyuncular takımlarını oluşturup pistlerin tozunu atmak için hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli dansçılar, iyi organizasyon ve ışığın şovuyla sahneye çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde kayıtları sona eren bu ligte takımlarınızı 3 kişilik ekipler halinde kuruyorsunuz. Karşılaşmalarda takımınıza 2 adet yedek tanımlıyorsunuz.

14 Aralık 2012 Cuma

Neden Facebook Sayfası Oluşturmalıyım?

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımızda ise Sosyal Medya üzerinde neden var olmanız gerektiğini anlatacağız.
Teknolojinin ilerlemesiyle televizyon reklamlarından ve direk pazarlama yöntemlerinden çıkarak sosyal medyada tüketicisine ulaşan markalar, öncesinde yaptıkları tüketici yorumuna kapalı çalışmalarından daha verimli bir platforma geçmişlerdir.

2007 yılına kadar birçok markanın/firmanın web sitesi dahi yokken, bugün markaların kendilerine ait sitelerinin olmasının yanı sıra kampanyalarının dahi internet dünyasında ayrı web siteleri var.

7 Aralık 2012 Cuma

Cengiz Han 2'de Neler Oluyor?


 Merhaba Arkadaşlar,

Açıldığı günden bu yana hızlıca büyüyen CengizHan 2 oyunu geçtiğimiz günlerde yine güzel bir yama getirdi ve merakla beklenen cevapları bu yama ile oyuncularına verdi.

Bilindiği gibi MMORPG tabanlı olan bu oyun tanıtım videosuyla ve açılışıyla çok büyük ses getirmişti. Tanıtım videosu 2011 Gamex Fuarında neredeyse nefes almadan izlendi. Şimdilerde ise savaşlar, loncalar derken kocaman bir oyuncu kitlesi var.

21 Kasım 2012 Çarşamba

İçimden Oyun Oynamak Geldi.

Son zamanlarda çocukluğuma dönüp çizgi filmler izlemeye başladım. Çizgi filmler, mahallede arkadaşlarımızla oynadığımız oyunlar derken geçmişte herşey çok daha güzelmiş onu farkettim.
Zaman ilerledikçe teknoloji hayatımızın içine girmiş hatta vazgçilmez olmuş.

Kablolar arasında kocaman bir dünya kurduk adına da İNTERNET dedik ve internet günümüzde öyle bir yer edindi ki, oyun bile oynamak için ona ihtiyacımız var.

Hazır çocukluğuma dönmüşken bir de anime bir oyun oynamak istedim. Tabii aklıma ilk gelen Kehanet Online oldu. Bu oyun henüz kitlesini tam olarak yakalamamış olsa da şirin karakterleri var ve içerisinde yer alan karakter hareketlerinden, eşyalara kadar beni güldüren birçok unsuru barındırıyor.

Görüntüsü ve içeriğiyle gayet iyi, bol görevi var. Uçan halıya filan biniyorsun, hem eğleniyorum hem de serüveni bol bir çizgi oyunun içinde yer alıyorum.

Bence kehanet online kayıt olarak anime severler oyunda gayet hoş vakit geçirebilirler. Tabii zaman ayırmak önemli, çünkü çeşitli etkinlikler oluyor.

Olur da oynamak isterseniz Kehanet online indirmeyi unutmayın, bir de oynamak BEDAVA ve tamamen TÜRKÇE. Unutmadan kulaklığınızı takıp Türkçe seslendirmeleri de dinleyin, başka bir hava katıyor.

İyi eğlenceler.

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Joygame'de FPS Cephesi

Merhaba Sevgili Takipçilerim,

Son zamanlarda Joygame diyarından bir rüzgar esiyor ki, bu rüzgar yüzümüzde heyecana neden oluyor. Türkiye'nin en iyi MMOFPS oyunu olan Wolfteam ve yeni bir isim olan S2 - Son Silah bu rüzgarın iki ayrı nedeni.

S2-Son Silah yarın itibariyle kapalı betasına başlıyor ve birbirinden güzel hediyelerle de oyuncularına heyecanı kat kat yaşatıyor. Tarzı ve duruşuyla çok farklı bir serüven olacak olan S2-Son Silah kendine yakışır bir açılış yapacak gibi.
 

Bununla birlikte Türkiye'nin en iyi FPS oyunu olan WolfTeam adında kurtu basınrıdırıyor ama kurtlanmadan tap taze yeniliklerini ardı ardına oyuncularına sunmaya devam ediyor.
Sürpriz kafe etkinlikleriyle WolfTeam Türkiyede ki internet kafeleri dolaşıyor.

Joygame 2012 yılına 2 farklı MMORPG ve 1 adet MMO Action oyunuyla giriş yaptı. Bunlardan ZombiRock iki ayrı ödülü yayına girdikten kısa bir süre sonra almayı başardı. WolfTeam arama motoru Google'da en çok aranan kelime olurken, Cengizhan2 büyük bir yankı uyandırdı. Kehanet Online ile anime severler Türkiye'de kendilerine özgü bir oyunun sahibi oldular ve bu kültürü buram buram içlerine çekmeye başladılar.

Joygame 2012 de MStar ile yıldızları bir araya getirirken, yeni bir FPS heyecanı katıyor. "S2 - Son Silah" Hala indirmediniz mi?
S2-Son Silah Oynamak İçin Tıklayın.
S2-Son Silah İndirin.

29 Mayıs 2012 Salı

KAPALI BETA TARİHİ AÇIKLANDI [S2-SON SİLAH]

Merhaba MMOFPS severler,

Türkiye'nin gündeminde bir isim var. Tabii ki arkasında ki güç yine tanıdık olacak ama öncesinde gündemi öğrenelim. Evet, herkes biliyor ki Türkiye'nin en iyi FPS oyunu olarak "Wolfteam" birçok kez tescillendi. Sonralarında Türkiye'de başka isimler altında da birçok oyun çıkarıldı ama Wolfteam yapısı ve kurtlarıyla gönülleri çoktan feth etmişti.


Son 1 aydır Google aramalarına kadar birçok sanal platformda bir isim en yukarıda çıkıyor. "S2-Son Silah"
Nedir neyin nesidir diye düşünmeye başlamadan önce ben size hemen söyleyim. "Yeni jenerasyon FPS oyunu" bu ismin taşıdığı anlam.

25 Mayıs 2012 Cuma

Kehanet Diyarından Haberler [KH]

Merhaba Kehanet Oyuncuları,

Geçtiğimiz 2011 yılının son demlerinde kapalı betasını tamamlayan Kehanet Online, 2012'ye açık beta süreciyle bomba gibi düştü. Anime-Manga sevenlerin ilgi odağı olan Kahanet Online  Türkiye'de seyrini olabildiğince oyuncularının isteklerini göz önünde bulundurarak yönlendiriyor.

Bu bağlamda birçok genişleme paketiyle oyuncularının Kehanet diyarlarındaki heyecanını katlamayı başaran oyun ekibi bu yaza da birbirinden güzel yeniliklerle girdiler. Peki ya yaz boyunca Kehanet diyarında neler olacak?

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Kehanet Diyarında İndirim [KH]

23.05.2012 Yama notları:

Kehanet Online diyarına her hafta olduğu gibi yine bir indirim bombardımanı daha geliyor.
Geçtiğimiz haftalarda genişletme paketiyle birlikte oyuncularına yeni bir tat katan Kehanet ekibi, bu hafta da indirimlerle oyuncusunun yüzünü güldürüyor.

Kehanet Online'da bu hafta indirime giren ürünler;
Küçük YP, Orta YP, Büyük YP, Küçük BP, Orta BP, Büyük BP, Süper YP ve Süper BP iksirleri.

Daha çok hayat yenilemeli ve büyülerinizi kullanmanız içni özel karışım iksiriniz olması için tam zamanı. Bu indirim kaçmaz.

21 Mayıs 2012 Pazartesi

3. Klan Turnuvası [WT]

Wolfteam'da Yeni Sezon Başladı!

Bilindiği üzre Türkiye'nin en iyi FPS oyunu olan Walfteam her yıl olduğu gibi 2012'de de adından bolca bahsetmekten vazgeçmiyor.

Joygame Türkiye turlarının gözde oyunu olan Wolfteam 2012 yılında 3. Wolfteam Klan Turnuvasına start verdi.

18 Mayıs 2012 tarihinde başlayan Wolfteam Klan Turnuvası 3. Sezonunda durumlar nasıl onları da öğrenmeden önce joygame ofisinden turnuva saatlerinde yaşanan hareketliliği anlatmak istiyorum.

18 Mayıs 2012 Cuma

19 Mayıs Etkinlik ve Kampanyaları [KH]

Türkiye'de onur ve gurur duyarak, göğsümüzü gere gere kutladığımız o güzel günlerden bir tanesidir 19 Mayıs.
Kurtuluş savaşının başladığı gün olarak kabul edilen bu tarih, Türk halkı ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ için özel bir gündür.

Ulu önder ATATÜRK'ün gençliğe armağan ettiği bu günü tüm Joygame platformunda eğlenerek geçirmeniz için bizlerde etkinliklerimizi ve kampanyalarımızı hazırladık.

15 Mayıs 2012 Salı

Senin Blogun Hangisi? [CH2]

CengizHan 2 ekibinden güzel bir etkinlik oyuncuları için geliyor.

Oldukça başarılı düşünülen bu etkinlik, aslında bir oyunu oynamanın yanı sıra sosyal olmayı ve sadece fantastik dünyaların içinde kalmadan internette var olmaya yönlendiren bu etkinliği sizlere kısaca anlatacağım.

Öncelikle herkes kendine bir blog sayfası açsın. Şimdi ise yapacaklarınızı kısaca anlatıyorum. Oyun içinden bir anınızı ya da oyuna dair bir bilgiyi güzelce kafanızda detaylandırın.

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Aldığın = Kazandığın [WT]



Türkiye'nin kurt takımı üyeleri, Wolfteam yine güzel bir kampanya ile karşınızda. 14.05.2012 tarihinde 10:30 saatinde başlayan bu kampanyada aldığınız kadar kazanıyorsunuz. Peki ne alırsanız kazanıyorsunuz biliyor musunuz?


Hadi hep birlikte bakalım.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

ANNELER GÜNÜ [KH]


Sanırım kayıtsız şartsız kabul ettiğimiz bir gerçektir, hayatımızdaki en güzel şeyin ANNEMİZ olduğu.
Her yıl Mayıs ayı içerisinde tüm dünyada kutlanan bu önemli günü Kehanet Online diyarında da kutlamaya ne dersiniz?

Eğer bugün herkes için özelse Kehanet için de özeldir ve bu güne özel bir etkinlikle diyarımız da şenlenir dedik ve Kehanet diyarında Anneler Günü'nü kutlamak için farklı bir etkinlikle karşınıza geldik.

11 Mayıs 2012 Cuma

Orta Çağ ve Orta Dünya Festivali

Hayallerinizin ötesinde bir dünyadan gelen karakteri canlandırmak nasıl bir duygu olurdu? İzlediğiniz filmlerin arasında Fantastik veya Orta Çağ temalı olanlar ne denli ilgi alanınıza giriyor?
Eğer ki bu sorular sizi biraz olsa "ne anlatmak istiyor?" sorusuyla bağdaştırdıysa sık durun. Sizi bir etkinliğe dahası bir festivale davet ediyoruz.

Fantastik ve orta çağ havasını soluyacağınız bu etkinlikte silahlarınızı ve kıyafetlerinizi üstünüze giymeyi unutmayın. Şehrin tam ortasında yapılacak olan bu festivalde Elfler, Cüceler, Kontlar, Kontesler, Uruk Hailer, Büyücüler, Mistik İnsanlar ve daha nice Orta Dünya sınıfı karakterleriyle birlikte kendi karakterimizi canlandıracağız.

10 Mayıs 2012 Perşembe

Alev Mağarası [KH]

Kehanet Online Rayadin ve Alev Mağarası

09.05.2012 Kehanet Online "Rayadin'in Gazabı" isimli yamayla oyuncularına yeni bir tat daha kattı. Bu yamayla Alev Mağarası isimli zindan ve içerisinde birbirinden tehlikeli düşmanlar oyunculara zor anlar yaşatacağa benziyor.

Yamayla ilgili resmi Facebook sayfasında birçok paylaşım yapıldı. Birazda farklı perspektiflerden bakalım istedim.
İşte karşınızda Alev Mağarasından ilk kareler.

8 Mayıs 2012 Salı

Rayadin'in Gazabı [KH]

Kehanet Online'da yeni yama rüzgarı esiyor.
Rayadin'in Gazabı Kehanet diyarına uğruyor.

Bilindiği üzere Kehanet ekibi her ay bir yenilik getirmeye alışık. Çalışmaları hala devam eden bu ekibin Türkiye'de online oyun sektöründe oldukça verimli olduğunu söylemek mümkün.


Kehanet Online 09.05.2012 yamasının içeriğine değindikten sonra gelecek olan yeniliklerden de bahsedelim. 09.05.2012 tarihinde yeni seviye ve yeni bir zindan ile güçlü bir başdüşman Kehanet diyarında yerini alıyor.

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Game In My Campus [Joygame]

Joygame ve Game In My Campus

Geçtiğimiz hafta Eskişehir Anadolu Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen oyun fuarına Joygame yine damgasını vurmayı başardı.
Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Kulübünün hazırladığı bu güzel projede oyun sever öğrenciler eğlence dolu bir atmosferde zaman geçirdiler. Sadece zaman geçirmekle kalmadılar muhteşem hediyeler de kazandılar.

5 Mayıs 2012 Cumartesi

maNga Etkinlikleri Başlıyor [ZR]

Bildiğiniz üzere maNga ve Zombirock oyunu artık bir bütünler. Tabii bu durum karşısında oyuncuların da heyecanı dolu dizgin tatmaları gerekiyor. Zombirock ekibi bu konuda kollarını sıvadı ve oyunlarına yeni yamalarıyla birlikte maNga'ya özel bir harita ve birçok yenilik getirdiler.

Eh yenilikler, aksiyon ve heyecan bu denli artınca tabii etkinliksiz bir gün olur mu? "OLMAZ"

Zombirock ekibi kolları sıvadı ve birbirinden güzel iki etkinlik ile oyuncularına eğlenceli dakikalar geçirtmeyi hedeflerken, bir yandan da oyuncularının kazançlarını arttırıyorlar.

4 Mayıs 2012 Cuma

maNga ZombiRocK'ta [ZR]

-maNga-

Son günlerde internette yeni bir şarkı ve gözde bir grup var. Açıkçası şarkıyı dinlediğinizde sözlerini yadırgayacaksınız ama işin aslını öğrendiğinizde bu şarkının aslında ne denli doğru şeyler anlattığını fark edeceksiniz.

Türkiye'nin sevilen müzik gruplarından MANGA, Joygame bünyesinde bulunan ZombiRocK isimli oyun için kolları sıvadı ve müthiş bir şarkı besteledi. Joygame'in bu ve benzeri ilkleri meşhur. MANGA ile gerçekleşen bu ilk ve güzel projede baya ses getireceğe benziyor.

2 Mayıs 2012 Çarşamba

365 Günlük Set [WT]

Wolfteam'den muhteşem bir kampanya geliyor.

Oyuncularının bugüne dek alışık olduğu kampanyaların dışında bir kampanya ile WolfTeam ekibi bir kez daha kendine yakışır bir mutluluğu oyuncularına sunuyor.
Tam 365 Günlük harika bir set kazanmak ister misin?
Eğer cevabın “-Evet” ise, bu oyuna hazır ol!

Eşya Dönüştürme Sistemi’nde 5. Raunda gelen ve 90 Günlük Reinhard Schneider’ı çıkarmayı başaran oyuncularımızdan 1’i 365 Günlük harika bir Wolfteam setine sahip olacak!

1 Mayıs 2012 Salı

Arenas of Glory [Web Tabanlı]



Ücretsiz Web Tabanlı Online Oyunlar dünyasında Arenas Of Glory, binlerce seyirci önünde sadece acımasız savaşçılara karşı değil, vahşi ürkütücü hayvanlara karşı da savaşmayı içinde barındırıyor.
Cesaretinizi ve gücünüzü kanıtlayıp tüm insanlara göstermek için büyük bir emek lazım.

İster tek başına, ister güvendiğin arkadaşlarınla beraber klan olarak arenalarda mücadele edin.Web tabanlı oyunlar her zaman bir farklı kitleye sahip olmuştur. Öyle ki milyonlara varan bu kitle birbiriyle kıyasıya bir mücadelenin içindedir.

Bu anlamda Joygame'in bünyesinde bulundurduğu birçok web tabanlı oyunlar serüveninde Arenas Of Glory'de oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Arenas of Glory Browser Oyunununda bulunan 3 karakterden birini seçerek dünyadaki diğer oyuncularla mücadele edebilirsiniz. 6 ligden oluşan lig sisteminde dereceye gir, yüzlerce silah ve donanım eşyaları ile kendi tarzını yarat, görkemli arenalarda savaş, rekabete katıl ve tüm dünyada adından söz ettir!

29 Nisan 2012 Pazar

Kardeş Kardeşin Kalemine Muhtaçtır [KH]


Geçtiğimiz hafta başlatılan bu güzel etkinlikte son sürat eğlence devam etmekte. Oyuncular katılımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kehanet ekibi yine farklı bir etkinlikle oyuncularını mutlu etmeyi amaçlamış ve dünyanın en güzel unsurunu bu etkinliğe dahil ederek, aslında bir oyun dahi olsa manevi değerlerin ne denli hayatımızda yer aldığını gösterdiler. 28 Nisan 2012 - 4 Mayıs 2012 tarihleri arasında Kardeş Haftasını Kehanet diyarında kutlamaya başladılar.

Kardeşinizi belirleyin, en sevdiğiniz oyun arkadaşınızın bir karakalem çizimini yapın ve etkinlik@joygame.com adresine gönderin. Hem siz, hem de arkadaşınız bizlerden dostluğumuzu pekiştirecek güzel mi güzel bir hediye kazanın.

Ne mi bu hediye? Sanıyorum ki yalnızca resmi yeterli : )

Detaylı bilgi için tıklayın.

27 Nisan 2012 Cuma

Mevlana Misali Ne Olursan Ol Gel [WT]

Geçtiğimiz hafta içi yayınlanan bir duyurudan bahsedeceğiz. Hemen hemen her oyunda alışa geldiğimiz AF durumu. Biliyorsunuz ki her platformun kendine özgü ve genel bir kural sistemi vardır. Bu kural sistemi doğrultusunda her platform kendince disiplin ve düzen sağlar.

Joygame platformlarında da buna benzer daha kanunsal ve resmiyete dayalı kural sistemi var. Tabii ki Joygame yönetimi inisiyatifinde.

Geçtiğimiz hafta kararı alınan bir AF söz konusu şimdilerde. Wolfteam Affedildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında ekibin yapmış olduğu bir jest gibi düşünülebilir ki görünen de bu şekilde. Neyse gelelim AF şartlarına.

26 Nisan 2012 Perşembe

Pirate Storm [Joygame]

En çok sevdiğim filmlerden biridir "Karayip Korsanları". Jack Sparrow o ilginç mimikleriyle hem komik hem de kurnazlığıyla kendini o filimde baş rolün hakkını vere vere insanların aklına kazıdı.

Eğer bu filmi izlemeyenler kaldıysa bence tüm seriyi bir ara vermeden izlemeliler.

Korsanların kötü oldukları kadar o filmde eğlenceli oldukları da bir gerçek. Her bir serisini izlediğim bu film sonrasında güzel bir korsan oyunu da oynayabilirim doğrusu.

25 Nisan 2012 Çarşamba

Benimle Dans Eder misin? [MStar]

Soruma cevabınız "Evet" ise bu yazıyı okudukça dans pistine doğru adım atacaksınız. Eğer "Hayır" cevabıyla karşılık verecekseniz yazınının devamında bu düşüncenizin değiştiğini hep birlikte göreceğiz.

"Mstar" ismine aşinalığınız şimdiden başlasın. Gerçek hayatta dans edemiyor musunuz? Sevgiliniz o ilginç dans figürleriyle sahnede sizi kavalyesi olarak görmek istiyor ama sizin o taraklarda beziniz yok mu? O halde bir Mstar olabilirsiniz. Şaka yapmıyoruz çok ciddiyiz. Hatta soruma "Evet" cevabı veren okurlarımız şimdiden beni alıkoymuş ki dans pisti beni ve eşlik edeceğim starları bekliyor. Siz de bizi aşağıdaki canlı videodan izleyebilirsiniz.

24 Nisan 2012 Salı

Her Şehrin Kuralları Vardır [S2]

Slogana aldanmayın, umduğunuzdan daha iyi bir oyundan bahsediyoruz. İçeriği tam olarak yayınlanmamış olsa da şimdiden Joygame ofisinde bir ekip S2 için kollarını sıvamış harıl harıl çalışıyor.

Bu yıl Türkiye'de yeni bir soluk, yeni bir heyecan bu yıl oyun sevenlerle buluşuyor. S2 tüm FPS anlayışını yıkıyor, "Son Silah" ile son kurşununuz çok değerli. 2012'nin yeni ismi Joygame ile geliyor.

Geçtiğimiz hafta ismi duyurulan oyunun Türkiye ayağı yine tanıdık ve artık sürprizlerine alıştığımız Joygame tarafından sağlanıyor. Türk oyuncuları eğlenceye yeni bir isim vereceğe benziyor. S2 haritaları ve savaş modlarıyla diğer MMOFPS oyunlardan daha farklı olacağa benziyor.

2012 jenerasyon olan bu oyunda grafikler, stratejiler ve haritalarda zaferlerin akıbeti savaş sona erene kadar belli olmayacak.

Kurallar var yıkılması gereken.
Sokaklar var kurallarına uyulan.

Şehirlere kaçıp adınızı kanla mı yazacaksınız?
S2 Son Silah Çok Yakında!

S2 kapalı beta için Joygame'i takip etmeyi unutmayın.

22 Nisan 2012 Pazar

23 Nisan'a Özel Kampanya [GameSultan]


Oyunu Ciddiye Alıyorsan!

Türkiye'nin E-Pin Distribütörü GameSultan'dan 23 Nisana özel büyük bir kampanya,
Joygame ile el ele verip düzenlenen bu kampanya da birçok oyun firması da siz oyuncuları unutmayıp, GameSultan ile bu kampanya da sizlere müjdeli haberler verdi.

Geçtiğimiz hafta GameSultan resmi Facebook sayfasında ve resmi internet sitesinde yapılan duyurular sonrasında "Oyunu Ciddiye Alıyorsan GameSultan" sloganının bu isme ne kadar yakıştığı bir kez daha anlaşıldı.

Anime Manga Severler JoyOtaku'da Buluşuyor

Bu konuda söze nasıl başlanır ki?

Bir oyun portalının elini altına koyduğumu bir projeden bahsediyoruz. Daha inşası için mühendisler ellerinde pergel ve cetvelleriyle şekil veriyor bu projeye. Evet kesin olan birşey var ki o da bu iş bittiğinde Türkiye'de hiç olmayan bir Anime Manga sitesi sizlerle iç içe olacak.

Joygame Kehanet Online oyununu sizlere sunduğunda anime-manga kültürünün aslında ne denli yaygın olduğunu biliyordu. Fakat Türkiye'de bu kitle çok gün yüzünde değil.

21 Nisan 2012 Cumartesi

23 Nisan Etkinliği [CH2]


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cengiz Han 2’de kutlanır!

Cengizhan2 oyuncuları 23 Nisan günü Pekin Şehir Merkezi’nde bulunan “Aktivite Görevcisi Ling Bao” adlı OOK’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için oluşturduğumuz hediye paketlerini alabilirler. Bu paketin içerisinde; “Sayı 2“ ve “Sayı 3” havai fişekleri ve Yıl Dönümü Hediye Paketi bulunmaktadır.

23 Nisan Kampanyası [ZR]

Zombirock'tan büyük kampanya!

Joygame 23 Nisan şenliklerinde tüm oyunlarını tam gaz bayram havasına hazırlıyor. Zombi pataklayan oyuncular, bu kampanya ile daha çok kazanıyor, katıldıkça daha da çok kazanılıyor. Daha çok kazanmak için daha da çok katılım gerekiyor. Bu kadar çok kazanmak için ne mi yapmak gerekiyor?

20 Nisan 2012 Cuma

maNga ZombiRocK'ta [ZR]

Başlık bile insanı heyecanlandırıyor.

Yanlış mı okudum diye gözlerinizi ovuşturduğunuzu biliyoruz. Tamamen gerçek olan bu haberi önümüzdeki günlerde ZombiRock haberlerinde göreceksiniz.

Türkiye'de oyun sevenlerle buluştuğu günden beri büyük adımlar atan ZombiRock ekibi, maNga grubuyla el ele vererek bir ilke imza atıyor.

23 Nisan Etkinlik & Kampanya [KH]


Kehanet'den 23 Nisan Etkinlik & Kampanyası
Sevgili MMORPG oyuncuları, biliyorsunuz ki 2011 yılında adını yaymaya başlayan Türkiye'nin ilk ve tek Anime oyunu olan Kehanet Online 2012'de birçok etkinliğe ve oyuncularını sevindirecek yeniliklere imza attı.
Nisan ayı Türkiye'de büyük bir coşkuyla kutlanır ki onurlu bir bayramı içinde barındırır. Kehanet ekibi de buna kayıtsız kalamazdı. 23 Nisan'a özel etkinlikler ve kampanyalarla oyuncularına bayram havası yaşatmak için kolları sıvadı.

19 Nisan 2012 Perşembe

Son Destan Kehanet'de Yükseliyor

Son Destan oyuncularına özel bir etkinlik daha başladı.
Kehanet diyarlarında kahramanlar, Son Destan efsanesini kendi diyarlarında misafir ediyorlar. Kehanet ekibi Son Destan oyuncularına dair büyük bir etkinlik başlattı. Bu etkinlik içerisinde ödüllerde gerçekten büyük.

Etkinlik iki farklı oyun üzerine olunca doğal olarak sorularda çok büyük oluyor. Nasıl bir işleyiş olacak ve kimler katılacak. Etkinliği ikiye bölen Kehanet ekibi hem bireysel hem de lonca olarak katılımları ayrı ayrı değerlendiriyor.

E-PiN Nedir? Nasıl Temin Edilir?

Merhaba online oyun dünyasının gizli kahramanları, bu yazımızda oyun dünyasının para birimini mercek altına alıyoruz. Herkesin dilinde bazı ilginç terimler duyarsınız, genelde de bu kişiler birer oyuncudur.
Siz anlam veremezsiniz G-Cash, E-pin, Joypara, Silk, GB vb. birçok terim. Gelin biz size E-Pin denen rakam ve harflerden oluşan sanal çeklerden bahsedelim.

17 Nisan 2012 Salı

WolfTeam Türkiye Üsküdar'da [WT]

Merhaba Türkiye'nin en iyi FPS oyunu oyuncuları,
Wolfteam Türkiye ekibi Türkiye Wolfteam Yöneticisi, Yöneticisi Yardımcısı, Takım Lideri ve Topluluk Yöneticisi ile İstanbul sokaklarında sizlerin arasına karışıyor.

Herkesin dilindeki Oyun Görevlisi ve Wolfteam Türkiye Yönetici Yardımcı Raunen'de sizlerle bir araya geliyor. Oyuncuların ilgi odağı olan görevli bu buluşmada sizlere birçok müjdeli haberi de yanında getiriyor.

15 Nisan 2012 Pazar

Asiller Değirmeni [ZR]

Merhaba Online oyun severler, 

Biliyorsunuz ki Türkiye'de kapılarını eğlence sevenlere açtığı günden beri konuşulan bir aksiyon oyunu var. 
Misafirlerini ağırlamaya başladığı gün itibariyle birçok ödül almış olan bu oyun her geçen gün daha fazla eğlence ve aksiyon için oyuncularına yenilik sunmayı ihmal etmiyor.

14 Nisan 2012 Cumartesi

DVD'si Bizden Kargo Sizden [KH]


Joygame Kehanet Ekibinden Oyuncu Dostu Davranış.

Joygame Kehanet ekibi geçtiğimiz günlerde bir uygulama başlattı. Biliyorsunuz ki Türkiye'de internet bağlantısı tarifeleri kotalı ve kotasız olarak ayrılıyor. İnsanlar birşeyler yapabilmek için kotalı tarife kullanımlarında çekinerek buna yelteniyorlar. Bunun üzerin Kehanet Online ekibi, oyunlarını oynamak isteyen her oyuncuya oyun kurulum DVD'sini gönderiyor. Hem Ücretsiz Hem de Hediyeli.

13 Nisan 2012 Cuma

Ahaw KIN Arenaları Açıldı [KH]

Merhaba Kehanet Online severler,

Geçtiğimiz Çarşamba günü Kehanet diyarına yeni bir paket eklendi ve bu paketle birlikte herkesin rağbet gösterdiği Ahaw Kin bölgesi oyunculara açıldı.
Ekip oyuncularından güzel bir tepki alarak işin sevincini yaşıyor. "Peki Ahaw Kin Nedir?"
Soruyu güzel soruyorum da açıklamasını da yapması olmasa keşke ama gelin hep beraber bakalım.

12 Nisan 2012 Perşembe

ZombiRocK Yama Notları [ZR]


Joygame'de yama haftası.
Evet evet ilginç gibi duran bu cümle aslında çok doğru bir tespit. Neden mi?
Kehanet Online, Wolfteam, CengizHan2 ve Rakion Türkiye sonrasında ZombiRocK'ta bir atak yaptı ve yama notlarını duyurdu. Cuma (13.04.2012) günü gelecek olan yamada neler mi var? Uzun uzun yazılmış yama notlarını okumaya başlayabilirsiniz.

11 Nisan 2012 Çarşamba

Facebook 30.000 Etkinliği [KH]

Kehanet Online sosyal ağlarındaki her yeni rakamda oyuncularını etkinliklerle karşılıyor. Yine bir Kehanet Online farklılığıyla sizleri selamlıyoruz. Kehanet Online Facebook sayfası 30.000 kişiyi aştı ve bu dünya taşıyor. Peki eğlence bu rakama nasıl yakışır?

Kehanet Online diyarında bir iki günlük etkinliklere artık rutin bakılıyor ki 1 hafta sürecek olan bir etkinlik başlıyor. %30 Tecrübe, Meslek ve Erdem Puanı artışı etkinlikleri Kehanet diyarında oyuncularını sarıyor. Sende onlarla birlikte bu serüveni yakalamak için Kehanet Üye Ol ve Kehanet Oynamaya başla.

10 Nisan 2012 Salı

Zombie Walk İstanbul 2012

Herkese merhabalar,
Biliyorum biliyorum nedir bu başlık diyorsunuz belki de bazılarınız aslında en başından anladılar son zamanlarda Facebook sayfamda da "Zombie Walk İstanbul 2012" diye yazılar yazıyorum.

Zombie Walk hakkında küçük bilgiler vermeden önce 08.04.2012 tarihinde gerçekleşen Zombie Walk Etkinliğinden bahsetmek istiyorum.

Sonrasında ise Zombie Walk Nedir?, Nasıl Düzenleniyor?, Kimler Katılıyor?, Amaçları Ne? vb. birçok sorunun cevabını da birinci ağızlardan size ileteceğim.

8 Nisan 2012 Pazar

Sağlık Haftası [KH]

Joygame platformlarında her günü ve her anı değerlendiren Kehanet Online ekibi 08-14 Nisan Sağlık haftasında da yine yaptı yapacağını ve yeni bir kampanya ile karşımıza çıktı.

01 Ocak 2012 tarihinden bu yana bir çok etkinliği ve yeniliği kendine katan Kehanet Online, son zamanlarda olağan üstü bir çalışma ve performans gösteriyor.

7 Nisan 2012 Cumartesi

Etkinlik Devam Ediyor [KH]

7 - 8 Nisan 2012 tarihlerinde yapılacak olan %15 Tecrübe, Meslek ve Erdem Puanı etkinlikleri Kehanet diyarında etkisini sürdürüyor. 08.04.2012 saat 23:59'da sona erecek olan etkinlikte hala yerinizi almadıysanız şimdiden oyuna giriş yapmaya başlayın çünkü çok şey kaçırıyorsunuz.

Hala Kehanet diyarına ayak basmadınız mı? O halde bu hatayı devam ettirmeyin ve sizde Kehanet Online oynamak için Kehanet üye olun.

6 Nisan 2012 Cuma

Altın Örümcek İki Ayrı Dalda Birincilik [Joygame]


Joygame’den merhabalar,

10 yıldır düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve İnternet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen, geleneksel hale gelmiş Türkiye’deki ilk ve tek platform bağımsız organizasyondur.